Ny børneserie med sunde børnevenlige opskrifter

I sommers udkom, “Hvad spiser enhjørninger?”, første bind i konditor, Mia Ingenias, nye børnebogsserie om hvad magiske væsner spiser.

Nu udkommer andet bind i serien, “Hvad spiser havfruer?”, d. 5. februar 2023.

Bøgerne består begge af en sød godnathistorie, men er også en opskriftsbog. I anden del af bogen finder du nemlig forfatterens forslag til ti nemme og børnevenlige opskrifter på lette snacks, som henholdsvis enhjørninger og havfruer spiser.

Det er hjertevarme godnathistorier for både de små og lidt større børn – som kombinerer det søde køkken med sunde alternativer og håber at inspirere andre med overskuelige opskrifter.

I første bind tager vi med den lille pige til eventyrland for at finde ud af hvad enhjørninger spiser. Og i andet bind, som foregår i Nyhavn og Langelinie, skal den lille pige finde ud af hvad havfruer spiser.

_______

Bøgerne kan købes i alle fysiske og online boghandlere til omkring 170kr samt direkte fra forlagets hjemmeside https://www.wadskjaerforlag.dk/vare/hvad-spiser-enhjoerninger-havfruer/ til en samlet pris på 300kr. og fri fragt med koden: frifragt200

_______

LÆS ET UDKLIP AF BOGEN HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *