Lene Alsbæk Nielsen

 

 

 

 

 

 

 

Lene Alsbæk Nielsen

Mit navn er Lene Alsbæk Nielsen, er cand.mag. i psykologi og pædagogik, certificeret mentor og psykoterapeut MPF med egen praksis i København. Mit liv handler om at suge så meget viden til mig som muligt, og samtidig se bagom gængse holdninger og dogmer for om mulig at få øje på et bredere, dybere, mere indsigtsfuldt perspektiv.

Jeg vil tilbyde dig et kik ind i min professionelle verden. Den handler om at give plads for den rummelige, kærlige og kraftfulde kapacitet, der bor i os alle, men som har forskelligt udtryk. Hvordan vi møder og afklæder os skyggerne og det, vi ikke mere har brug for. Og iklæder os ny, afbalanceret og mere intelligent bevidsthed.

 

 

BLOGINDLÆG

[rpwe limit=”12″ offset=”” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”post” cat=”173″ taxonomy=”” post_type=”post” post_status=”publish” ignore_sticky=”1″ taxonomy=”” excerpt=”true” length=”30″ thumb=”true” thumb_height=”100″ thumb_width=”133″ thumb_default=”http://placehold.it/45×45/f0f0f0/ccc” thumb_align=”rpwe-alignleft” date=”true” readmore=”true” readmore_text=”Læs mere…” styles_default=”false” cssID=”” before=”” after=””]