Jeg er specialist i holistisk sundhed. Mit hjerte banker for klog næring fyldt med livskraft, sund nydelse og madglæde, naturmedicinsk behandling, ren og bæredygtig livsstil.
Jeg har mere end 30 års erfaring med at hjælpe mennesker til at opnå sundhed, vitalitet og livsglæde. Som inspirator, underviser, kok, forfatter og ikke mindst som behandler i egen klinik for børn og voksne. Jeg er uddannet holistisk kostkonsulent, biopat/naturopath ibm., phytoterapeut og Leading Energy and Essence Practitioner, er stifter og indehaver af Wisefood og er prisvindende kogebogsforfatter.
Vil du gerne undgå at falde i sukkerskålen og blive ramt af bølgegang i dit blodsukker, energiniveau og humør (plus øget inflammation og andre af sukkerets kedelige følgesvende), …Læs mere...
Mindre kød og mere grønt. Mere økologi. Sæsonens råvarer og indkøb i nærområdet. Det er nøgleordene, når madvanerne skal være bæredygtige. Men bæredygtige madvaner handler om mere …Læs mere...
Hvem kan ikke lide skønne madpandekager til aftensmaden? Eller i madpakken? Disse spinatpandekager er så fine grønne i farven og smager rigtig dejligt, ikke mindst når …Læs mere...
Der er ualmindeligt mange lækre måder, du kan bruge bælgfrugter på i sommerens måltider. De kan selvfølgelig komme i alskens salater: de grønne, de grove, de lette, …Læs mere...
Gå en tur i forårsskoven, husk havehandsker og en pose, pluk de små brændenælder, og lav lækker brændenældepesto. Lige nu er der et overflødighedshorn af små kraftskud fyldt …Læs mere...
Når ovnen er fuld af julebag, og den forførende duft af kanel, nelliker, kardemomme, allehånde og ingefær breder sig i huset, er vi slet ikke i tvivl, så …Læs mere...
Det er heldigvis ikke så svært at få bygget sundhed ind i dine julegodter og kager. Vel at mærke uden, at fornøjelsen ryger fløjten. Her får du brunkager, der spreder …Læs mere...
Stivelse er et fy-ord i disse år. Men stivelse er ikke en skurk. Det er derimod det allerletteste for kroppen at få energi fra. Af Lisbeth Tordendahl, …Læs mere...
På en candidakur er det hyppigt trangen til sødt der er den største udfordring. Af Lisbeth Tordendahl Opskrifterne blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// – december …Læs mere...
Synes du også, det er dejligt med nem mad? Mad, der kan gøres klar i en håndevending, når du kommer hjem fra job, og det gode sommervejr (eller …Læs mere...