Mikkel Franklin

 

 

 

Mikkel Franklin

 

Hej, mit navn er Mikkel Franklin. Jeg er pt. i gang med at uddanne mig, som Intensiv mentor i integral livspraksis og spiritualitet hos ID Academy, som jeg færdiggør i april 2017. Bag mig har jeg endvidere kurser i healingsmassage, psykisk massage samt en uddannelse som BodyBliss behandler. Oprindeligt har jeg en baggrund som kontoruddannet, med shipping som speciale. Jeg har arbejdet i shipping branchen, en NGO, samt med videregående uddannelser. 

I dag brænder jeg for at skrive om hjertets kraft – at turde følge vores hjerte, intuition og drømme. Om kærlighed, meditation og mindfulness, kroppen og dens visdom, samt at have et positivt fokus og et godt mindset. Men jeg skriver også om mere tabubelagte emner som frygt, skam, angst, sorg og dysfunktionel opvækst. Jeg forsøger at skabe bevidsthed, viden og håb, ved at skrive åbent om det. Hvor der er mørke, er der også lys!

Jeg startede med at skrive og blogge i juni 2016. Jeg er autodidakt, og har ikke den store skriveerfaring – endnu. Jeg følger min intuition og stoler på, at den vil guide mig.

Hjemmeside http://mikkelfranklin.com/

Facebook: https://www.facebook.com/mikkelfranklinsblog/ 

 

 

 

BLOGINDLÆG

[rpwe limit=”12″ offset=”” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”post” cat=”157″ taxonomy=”” post_type=”post” post_status=”publish” ignore_sticky=”1″ taxonomy=”” excerpt=”true” length=”30″ thumb=”true” thumb_height=”100″ thumb_width=”133″ thumb_default=”http://placehold.it/45×45/f0f0f0/ccc” thumb_align=”rpwe-alignleft” date=”true” readmore=”true” readmore_text=”Læs mere…” styles_default=”false” cssID=”” before=”” after=””]