FORSKNING

Her er et lille udpluk af den gode forskning, der er på naturlige produkter. Brug også søgefunktionen eller leksikonet til at finde flere artikler.

forskning1

Rød solhat får virus og bakterier til at se rødt!

Forskning viser, at Echinaforce (rød solhat) regulerer immunforsvaret  til at yde det optimale. Den virker samtidig både forebyggende og akut på bakterier og virus – herunder influenza A-kategorien, hvortil den nok så famøse svineinfluenza (H1N1) tilhører!

Læs mere her

 

Fakta og forskning om vægtproblemer

Det vrimler med studier, som hver især og sammen vidner om, at overvægt ikke bare handler om, hvor mange kalorier du spiser. Her er bare nogle få af studierne skitseret.

Læs artiklen her

 

Eneste EU-godkendte chrom-gær til blodsukkerkontrol

Dansk chrom-gær sætter helt ny standard for virkning og kvalitet af chrom. Råvaren, som har fået EU-godkendelse, optages op til 10 gange lettere end tidligere chrom-varianter og er den eneste med godkendelse til regulering af blodsukker.

Læs pressemeddelelsen her

 

Bio-Strath modvirker knogleskørhed

Osteoporose rammer flere og flere kvinder og mænd. Til trods for, at vi sammen med Finland har verdens højeste indtag af mælk og mælkeprodukter, ligger vi på førstepladsen (verdenstoppen), når det gælder alvorlige og komplicerede benbrud, som skyldes knogleskørhed. Ny forskning viser, at processen, som fører til knogleskørhed, kan reverseres og bremses ved brug af det specielle gærekstrakt Bio-Strath.

Læs mere her

 

Herpes-relateret gen er identificeret

Over 80% af befolkningen lider af herpes (Herpes simplex labialis – HSL), som er kendetegnet ved forkølelsessår på eller omkring munden.

Men selvom de fleste mennesker er smittet med herpes, varierer hyppigheden voldsomt i forhold til udbrud med forkølelsessår, og hidtil har man ikke vidst, hvad der forårsager reaktivering. Nu har forskerne muligvis fundet et gen, der afgør om man får udbrud eller ej.

Læs artiklen her

 

Ny behandling halverer risikoen for at dø af hjertekar-sygdomme

Svenske forskere har netop offentliggjort ny forskning, der viser, hvordan en kombination af selen-gær og det vitamin-beslægtede stof coenzym Q10 fører til en signifikant reduktion af risikoen for dødsfald forårsaget af hjerte-kar-sygdomme. Endvidere ser det ud til, at den naturlige behandling er i stand til at give hjertemusklen et ”boost”, der øger dets pumpekraft. Den nye viden er offentliggjort i det anerkendte tidsskrift International Journal of Cardiology.

Læs mere her

 

Adaptogener – vores bedste venner

Adaptogener er stoffer, der både er i stand til at stimulere og hæmme de samme kropslige funktioner, alt afhængigt af det aktuelle behov. Forklaringen på dette paradoks er, at adaptogener fortrinsvis indvirker på de overordnede regulationssystemer i hjernen og nervesystemet, det hormonale system og immunsystemet. Forskningen har vist, at der optræder en række stoffer i adaptogene urter, der har en kraftig antioxidativ virkning.

Læs mere her