En forkølelseskur til småbørn

shutterstock_155779769

 

Af Marianne Palm. Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning.dk forår 2013

 

Gentagne forkølelser hos småbørn er ikke kun et problem for barnets livskvalitet, men også en udfordring for både skolegang, forældre og arbejdsplads. En forkølelse en til to gange om året kan være en metode til at aktivere immunsystemet, så det hele tiden forholder sig til de omgivende bakterier eller vira, men situationer i mange familier, hvor infektionerne afløser hinanden hele vinteren og langt ind i foråret, er utåleligt for alle involverede.

 

Du kan forebygge

Sørg for, at dit barn altid har nok af vitaminer og mineraler i kroppen. De skal bruges til at opbygge immunsystem og slimhinder, så der opstår et naturligt værn mod infektioner. Til småbørn kan du fx bruge Børne Biortomin, 2 stk. daglig.

 

Echinacea produkter er kendt for sin virkning på immunsystemet

Nu kan den røde solhat også fås i en smart næsespray, hvor de aktive indholdsstoffer er sat sammen med en olie, som lægger sig som et lag i næsens slimhinder og skaber en barriere, så virus har sværere ved at trænge ind. Og skulle det ske alligevel, er de desinficerende stoffer i Sinuforce parat. Sprayen bruges, så snart du har fornemmelsen af, at en forkølelsesvirus er på vej. Brug samtidig Echinacea Hotdrink, som med sit indhold af hyldebærekstrakt og rød solhat hæmmer virus i at sprede sig. Den smager fint!

 

Et godt forebyggelsesprogram, 1 – 12 år

1 tsk. (5 ml) Echinacea Hotdrink i lidt vand (koldt eller varmt) 1 x dgl. 1 Børne Biortomin 2 x dgl. 1 Biorto D-vitamin 1 x dgl.

 

Et godt akutprogram, 1 – 12 år

1 tsk. (5 ml) Echinacea Hotdrink i lidt vand (koldt eller varmt) 3 – 5 x dgl. Sinuforce Næsespray 1 pust i hvert næsebor 3–5xdagligt(obs.fra2år)

1 Børne Biortomin 2 x dgl. Biorto D-vitamin 50 mcg pr. 15 kg. kropsvægt i et par dage, dernæst normal dosis Husk også kostprincipperne, og undgå/minimer bar- nets sukkerindtag.

 

 

2 thoughts on “En forkølelseskur til småbørn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *