Bæredygtig og naturlig pleje af dagligdags hudproblemer

Fodder-min

 

Udgangspunktet for de mange innovative produkter fra det tyske firma Ocean Pharma er en særlig stamme af mikroalgen Spirulina platensis. Det er en robust mikroalge, som har overlevet i havene i 3,6 milliarder år, takket være dens evne til at producere forsvarsstoffer mod mikrobielle angreb.

Af Marianne Palm

Ocean Pharma har udviklet en patenteret proces til at øge de aktive stoffer i algen, og resultatet er Spiralin, et ekstrakt med bemærkelsesværdige anti-fungale, anti-virale og anti-bakterielle egenskaber. Spiralin bekæmper effektivt hudinfektioner som fodsvamp, herpes og vorter, uden at skade raske hudceller, og har vist sig at yde bedre beskyttelse end traditionelle behandlinger i kliniske forsøg.

Forkølelsessår og læbepleje

Mange oplever de generende forkølelsessår ved læberne, særligt når forårets solstråler begynder at skinne i Danmark. Solen kan ofte udløse en reaktivering af HSV-virus, som omkring 75 pct. af befolkningen bærer på. Dette virus viser sig ved ømhed og rødme omkring læberne. Det, vi typisk opfatter som forkølelsessår, er faktisk en bakteriel infektion, der udnytter, at immunforsvaret lokalt er svækket i huden.

En klinisk undersøgelse i Hamborg viste, at Spirularin HS-cremen var bedre end acyclovir-creme til at forebygge både virusinfektioner og efterfølgende bakterielle superinfektioner hos de 204 kvinder, der deltog i afprøvningen. Ud over dens forbedrede effektivitet tilbyder den nærende Spirularin HS-creme den ekstra fordel, at den virker, selv efter at en bakteriel infektion har fundet sted.

En daglig forebyggelse kan også fås med Ocean Kiss, som er en effektiv læbepleje i fire flotte farver: Classic Red, Dark Red, Coral Pink og Nude.

Vorter på fødder og hænder

HPV-virus er hovedårsagen til fod- og håndvorter, et problem, mange kæmper med i måneder eller endda år. Traditionelle behandlinger hos fodterapeuter eller læger, såsom skrabning, frysning eller brænding, fjerner ofte kun de døde hudceller, men eliminerer sjældent virusset fuldstændigt. Uden yderligere handling kan problemet derfor vende tilbage efter nogle måneder.

Spirularin VS kan være en effektiv, naturlig og skånsom løsning på problemet ved at beskytte de raske celler mod infektion af virus, hvorefter de inficerede celler afstødes naturligt. For de bedste resultater anbefales det at anvende cremen i kombination med mekanisk behandling fra en fodklinik eller læge, hvilket kan accelerere helingsprocessen og hjælpe dig med hurtigere at blive fri for vorterne.
Cremen kan bruges af diabetikere og børn fra tre år.

Svampeinfektioner

For mange ældre er neglesvamp et langvarigt og generende problem. Og selv moderne lægevidenskab har svært ved at udvikle effektive og skånsomme svampemidler – der findes dog et naturligt og effektivt alternativ med cremen Spirularin NS fra Ocean Pharma.

Det bæredygtige ekstrakt fra mikroalgen indeholder nemlig et enzym kaldet kitinase, som nedbryder en nøglekomponent, kaldet kitin, i svampenes membran. To daglige påsmøringer af de problemramte negle skaber varige resultater. Meget ofte sker behandlingen i samarbejde med en fodterapeut.

Spirularin NS findes som serum og spray.

Læs mere om behandlingskonceptet på spirularin.dk.

Spirulina og læber