Dyrlægens Børn

mand-hund-løb

 

Det er ikke familieskab og entusiasme, der mangler i Vejle. Da sønnerne Jacob og Jesper valgte at lade sig uddanne i farmaci, biokemi og økonomi blev det hurtigt klart, at al den ekspertise kunne gå retur til den virksomhed, deres far, Johannes, havde skabt i 1980 som en bibeskæftigelse til sit virke som dyrlæge, et virke, som i høj grad kom til at handle om de bedste fødevarer i dyrenes verden.

 

Af Marianne Palm

 

Mange kæledyr havde tydeligvis brug for fodertilskud med vitaminer og mineraler, hvilket var nyt på det tidspunkt. Det blev til en mission for Johannes, så alle dyrene kunne opnå en bedre livskvalitet. Johannes var driftig og fik hurtigt kontakter til grossister, der kunne udbrede kendskabet til vitamin-mineral-blandingerne. Snart kom der forespørgsler på andre produkter, som ”Opfinderdyrlægen i Vejle” kunne udvikle og producere, og i årene der fulgte, blev det også til eksport til andre lande.

Op gennem 80’erne og 90’erne blev der brug for udvidelser, og forespørgsler på kosttilskud og plejeprodukter til mennesker dukkede op.

I 2020 overlod Johannes roret til sønnerne, men som i alle andre hyggelige familier er der stadig kaffe og kage hver torsdag, så “børnene” på langt over 50 stadig kan få velmenende, men formanende ord med på vejen om at drive en virksomhed.

 

Viden fra de firbenede til de tobenede

Lige nu kan du møde produkter, der handler om at få fordøjelsen bragt i orden med loppefrøskaller, støtte immunforsvaret med den røde solhat og få skabt smidighed og færre smerter med ingefær.

 

Fra forstoppelse til velfungerende immunforsvar og sundere led

Tag et kig på de tre produkter hos Kurmpharma.dk, så vil du finde:

 

Alle økologiske

Loppefrøskallerøkologiske – til at regulere en træg tarm eller forstoppelse. At komme på toilettet hver dag er ikke kun til øget velvære, det er også rigtig vigtigt for kroppens sundhed.

Husk altid at drikke rigeligt med vand og gerne et stort glas fra morgenstunden og gerne lidt halvkold te i løbet af dagen, fx med pebermynte, anis og fennikel.

 

Rød Solhat økologisk! – hvilket ikke er særligt udbredt. Jacob og Jesper har med deres videnskabelige baggrunde helt styr på egenkontrol og kontrol af de landmænd og producenter, de samarbejder med.

 

Ingefær også økologisk – kender du så godt, og måske er du vild med smagen – brug den endelig i alle de retter og smoothies, du kan komme i tanke om. Men du kan også få den i kapselform, og både fordøjelse, muskler og led vil klappe ad dig.

 

Læs mere på www.kurmpharma.dk, eller spørg efter produkterne i din lokale helsekostbutik, som kan bestille dem hjem til dig, hvis de ikke lige findes på hylderne.

 

Vel at mærke alt i økologisk kvalitet og det meste på vej i en bæredygtig indpakning.

 

Stadig et familiefirma

“Vi spiser frokost hver torsdag hos vores mor og far. Mor vil høre om børnebørn, og far vil vide alt om virksomhedsbarnet.”

 

Kurmpharma har en vision om plastikfri emballage for alle deres produkter til gavn for miljøet. Lige nu er det loppefrøskallerne, der er plastikfri, men så snart laboratoriet er færdig med deres analyser, så skifter alt til papir og pap. Det synes sund-forskning rigtig godt om. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *