Grønne, læskende og friske. Lav dine egne ”sodavands”is. Lige til at tage op af fryseren, som hele familien vil elske.
Af Montserrat Farré Hernández
Opskriften blev bragt i magasinet sund-forskning – juni/juli 2019
Det skal du bruge
- 1 lille honningmelon, skrællet og skåret i stykker
- Frisk presset saft af 2 lime
- ½ knivspids salt
- 3-4 blade mynte
- 1 tsk. ahornsirup
- 100 g mørk chokolade 70 %
Sådan gør du
Blend alle ingredienser rigtig godt i en blender, så den bliver til en cremet smoothie. Smag til og juster efter din smag. Hæld smoothien i ispindeforme, og stil dem i fryseren. Dagen efter smelter du chokoladen over varmt vand. Tag ispindene ud af fryseren og ud af formen. Hæld den smeltede chokolade i et højt glas, og dyp toppen af ispindene i chokoladen. Hold dem op i nogle sekunder, så chokoladen får lov til at blive hård igen, inden du lægger dem ned i en plastikbeholder. Stil beholderen i fryseren igen, indtil de skal spises.