Kronisk træthed og Engystol

COLOURBOX1970811_20

 

Skønt kronisk træthed er en tilstand for sig selv, er den ofte almindelig efter en influenza.

I dag er kronisk træthed meget almindeligt, og har medicinsk anerkendelse.

Statistisk set er 85 % af patienterne med kronisk træthed kvinder. Kronisk træthed anses ikke længere for en uspecifik grænsetilstand eller hypokondri, men snarere en patogen medicinsk tilstand.

I tilfælde hvor der ikke er influenza involveret er generel afgiftning tilrådeligt, idet tilstanden ofte er betinget af en overophobning af affaldsstoffer, og derved overbelastning af bindevævet. Da al kommunikation i kroppen foregår igennem bindevævet/ekstracellulærrummet, vil belastninger her have vide konsekvenser for hele organismens velfærd.

 

Engystol er et godt valg til behandling i tilfælde med tilstødende influenza.

Behandlingen kan være længerevarende, krævende en gentagelse af behandlingen 2-5 gange, afhængig af patientens alder, aktivitet og konstitution.

 

Detox-Kit er en nemt og effektiv udrensningskur:

Afhængig af konstitution anbefales en 6-ugers kur hvor de tre miksturer blandes med 1-2 l vand og drikkes i løbet af dagen. Detox-Kit stimulerer lever, nyrer, lymfe og bindevæv til øget afsondring af affaldsstoffer.

 

Forslag til ledsagende behandling:

Engystol : 1 ampul dagligt i 10 dage + 1 tablet 2-3 gange dagligt. Echinacea compositum: 1 ampul dagligt i 20 dage. Med start fem dage efter Engystol.

 

Supplér med mineraler efterfølgende

Efter behandling – eller hvis trætheden bliver ved, – så er homøopatiske mineraler er meget værdifulde komponenter ved antihomotoksisk behandling.

Magnesium phosphoricum, Zincum metallicum og Argentum nitricum er alle eksempler på højt biodynamiske remedier. De har alle relationer til enzymproduktionen og hjælper med at bringe stoftskiftet tilbage i balance. Efter en virusinfektion har de sammen med Coenzyme compositum eller Ubicinon compositum en høj indflydelse på kroppens reetableringen af vitalitet.

 

Efterbehandling til at forhøje energi niveauet:

Ginseng compositum: 10 dråber 2 til 3 gange dagligt i 10 dage.

 

Hvis det trækker ud

Når forkølelsen trækker ud uger efter den aktive periode er overstået, f.eks når mere end en af følgende symptomer er til stede: Ophobning af slim, bihulebetændelse og træthed, tilføj da Echinacea compostitum til efterbehandlingen: f.eks. 1 ampul Ginseng compositum eller Injeel + 1 ampul Echinacea compositum 3 gange ugentligt i en uge derefter 2 gange ugentligt i 2-3 uger.

Forfatter: dr. Med Alta a. Smit

For nærmere info kontakt Biovita.dk

 

One thought on “Kronisk træthed og Engystol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *