Kronisk træthed og Engystol

COLOURBOX1970811_20

 

Skønt kronisk træthed er en tilstand for sig selv, er den ofte almindelig efter en influenza.

I dag er kronisk træthed meget almindeligt, og har medicinsk anerkendelse.

Statistisk set er 85 % af patienterne med kronisk træthed kvinder. Kronisk træthed anses ikke længere for en uspecifik grænsetilstand eller hypokondri, men snarere en patogen medicinsk tilstand.

I tilfælde hvor der ikke er influenza involveret er generel afgiftning tilrådeligt, idet tilstanden ofte er betinget af en overophobning af affaldsstoffer, og derved overbelastning af bindevævet. Da al kommunikation i kroppen foregår igennem bindevævet/ekstracellulærrummet, vil belastninger her have vide konsekvenser for hele organismens velfærd.

 

Engystol er et godt valg til behandling i tilfælde med tilstødende influenza.

Behandlingen kan være længerevarende, krævende en gentagelse af behandlingen 2-5 gange, afhængig af patientens alder, aktivitet og konstitution.

 

Detox-Kit er en nemt og effektiv udrensningskur:

Afhængig af konstitution anbefales en 6-ugers kur hvor de tre miksturer blandes med 1-2 l vand og drikkes i løbet af dagen. Detox-Kit stimulerer lever, nyrer, lymfe og bindevæv til øget afsondring af affaldsstoffer.

 

Forslag til ledsagende behandling:

Engystol : 1 ampul dagligt i 10 dage + 1 tablet 2-3 gange dagligt. Echinacea compositum: 1 ampul dagligt i 20 dage. Med start fem dage efter Engystol.

 

Supplér med mineraler efterfølgende

Efter behandling – eller hvis trætheden bliver ved, – så er homøopatiske mineraler er meget værdifulde komponenter ved antihomotoksisk behandling.

Magnesium phosphoricum, Zincum metallicum og Argentum nitricum er alle eksempler på højt biodynamiske remedier. De har alle relationer til enzymproduktionen og hjælper med at bringe stoftskiftet tilbage i balance. Efter en virusinfektion har de sammen med Coenzyme compositum eller Ubicinon compositum en høj indflydelse på kroppens reetableringen af vitalitet.

 

Efterbehandling til at forhøje energi niveauet:

Ginseng compositum: 10 dråber 2 til 3 gange dagligt i 10 dage.

 

Hvis det trækker ud

Når forkølelsen trækker ud uger efter den aktive periode er overstået, f.eks når mere end en af følgende symptomer er til stede: Ophobning af slim, bihulebetændelse og træthed, tilføj da Echinacea compostitum til efterbehandlingen: f.eks. 1 ampul Ginseng compositum eller Injeel + 1 ampul Echinacea compositum 3 gange ugentligt i en uge derefter 2 gange ugentligt i 2-3 uger.

Forfatter: dr. Med Alta a. Smit

For nærmere info kontakt Biovita.dk

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Ældste
Nyeste Mest liked
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten lønborg
7 år siden

Jeg har taget Engystol i mange år med pauser og føler ingen forskel. Echinasea tåler ME patienter normalt ikke. Sandsynligvis fordi ME formodes at være en autoimmun sygdom. Udrensning er helt perfekt. Her mener jeg at cellesalt: Kali Phos og L- Glutathione er bedst. Ud over dette, er det, som har haft den største effekt for mig, GcMAF, Inosine , L-Carnitine, Q10, cellesalt:Ferrom Phos og Citirizin(for allergi, hjernetåge, god søvn). Jeg har 39 års erfaring med ME og fik det efter en Røde Hunde infektion. Min far havde det og min datter har det. Den største hjælp min datter og… Læs mere

Anne
7 år siden

Mange tak for dine oplysninger. Det lyder meget interessant
Hvordan tager du GCMAF? Og hvor køber du det ?
På forhånd tak

rose
7 år siden

Ja det vil jeg også gerne vide :) Altså med GCMAF

Christian
7 år siden
Reply to  rose

Hej. Se det store udvalg af GcMAF kosttilskud og sublingual sprays på http://www.SherwoodHelse.com

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x