Rød solhat til den akutte infektion

echinacea

 

Hvis du skal gå all-in ved en akut infektion, skal du gøre det med det vums. Så kort kan det siges!

Af Marianne Palm.
Artiklen er bragt bragt i //mig// en del af magasinet sund-forskning – oktober/november 2016

 

Det allerførste værn mod udefrakommende bakterier og vira er dine slimhinder. Kan du nå at stoppe en akut infektion allerede i næse, svælg og hals, kan det være, den aldrig får lov til at udvikle sig til andet end et snøft.

 

Det lyder enkelt, og det er det også. Men det kræver, at du er opmærksom på din krop. Lad den ikke blive træt af unødig kulde, tolerer ikke træk, der af uransagelige årsager øger risikoen for infektioner, og pas i det hele taget på dig.

 

Hold dig væk, eller hold dig for munden

Vask hænder, hold dig for munden, og hold dig væk fra smittebærere. Det lyder jo ret enkelt, og især at vaske hænder kan reducere risikoen for en akut infektion meget mere, end man tror. Får du først båret en virus fra hænderne op i ansigtet, ind i næse eller mund, så formerer de sig med lynets hast, og den irriterende forkølelse eller influenza er en realitet nogle få dage derefter.

I Japan går de all-in med masker for at undgå smittespredning, og det er måske lige en tand for dramatisk, når det bare er de for de fleste mennesker ufarlige vira og bakterier. Men du kan faktisk undgå sygdom, hvis du ikke lader dig stuve ind i små trange rum, som fx en bus eller en togvogn kan være i myldretiden. Tag cyklen i stedet for!

 

Få hjælp fra den røde solhat fra dag 1

Ekstrakter af den røde solhat er kendt for sin virkning på immunsystemet, men skal den hjælpe på de hidsige vira, så skal de stoppes allerede i døråbningen. Hav derfor altid EchinaGold stående som dit første beredskab sammen med flydende sæbe og måske en håndsprit. De gammeldaws lommetørklæder er et no-go, men fyld gerne tasken med papirlommetørklæder, så du skåner dine omgivelser for nys og prust. Eller hold en arm op foran ansigtet. Det virker!

 

Et makkerpar med stor optagelighed i kroppen

EchinaGold er en tørekstrakt af to af de mest kendte solhattyper. De styrker immunsystemet generelt, og virker faktisk også på de mere kroniske infektioner. Her må den meget gerne følges ad med Astragalus Forte.

 

Fordelen ved begge produkter er, at de er gjort mere biotilgængelige for kroppen end andre produkter, og så er der ikke gået på kompromis med styrken. De fås faktisk ikke stærkere og følger stringent den forskning, der er på området.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *