Til dig, der vil sætte ekstra fokus på det hurtige, men meget sunde måltid

Vandopløselige vitaminer

 

Hvis du vil give efteråret et ekstra puf på sundhedskontoen, kan du kigge på HEAL-måltiderne, der er lige til at røre op i din smoothie eller bare med vand. Der er højest mulig næringstæthed fra de 34 økologiske skånsomt tørrede ingredienser, der spænder lige fra de bedste kålsorter til de fineste frø og kerner.

 

Af Marianne Palm

 

Produktet er skabt af Birgitte Emborg, der i mange år har arbejdet med kosttilskud og ernæring baseret på videnskab. I sit travle forretningsliv i ind- og udland manglede hun en mulighed for at have et optimeret sundt måltid, lavet på økologisk mad, med på farten. Birgitte er også uddannet inden for Nutrition Science og har bl.a. brugt sin viden fra kurser på Stanford Universitet til at skabe produktet HEAL, der både tilgodeser tarmenes behov for mad til de mange mælkesyrebakterier og skaber en rigtig god vitamin- og mineralbalance i resten af kroppen sammen med de vigtige fedt- og aminosyrer.

Med andre ord et fuldgyldigt komplet måltid til den travle forretnings-/sports-/ kvinde/mor/multitasker/mænd må også gerne, som vil have alle ender til at nå sammen alle ugens dage, uden at det går ud over kroppens sundhedstilstand.

Produktet HEAL har været kendt i udlandet i et års tid og har nu fundet vej til de danske forbrugere. Her stødte bl.a. Lea Kessler, der har meget fokus på sundhed, sport og motion, på det. Lea kan du møde på www.sund-forskning.dk, hvor hun fortæller om, hvordan hun slap af med sin oppustede mave og irriterede tarm ved at bruge HEAL.

Læs mere om produktet/køb det på www.heal4meal.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *