Klumme: Fra knude på skjoldbruskkirtlen til et liv med indre balance

Skrevet af: Jane Maltesen
70 årig influencer.
Skriver indlæg på sin blog: seniortiden.dk.

Motivation og inspiration til det gode og sunde seniorliv
Instagram: @seniortiden

Fotograf: Henrik Bjerregrav

Lidt om mig

Jeg er lige fyldt 70 år og er influencer på Instagram under navnet Seniortiden og står bag bloggen www.seniortiden.dk  

Bloggen opstod, da jeg nærmede mig pensionsalderen og tænkte: “Hvad skal jeg så nu?”

Jeg prøvede at finde ligestillede på internettet for at finde ud af, hvad laver man egentlig i pensionsalderen. Jeg fandt ingen – kun yngre influencere, som delte ud af deres liv med mode og børn.

Jeg valgte derfor at lave min egen blog, hvor jeg kunne dele mig liv i seniortiden og inspirere og motivere andre.
 
Det blev ret hurtigt klart for mig, at sundhed og motion spiller en stor rolle i, hvordan vi har det i seniortiden – og ikke mindst hvordan vi får det i tiden, der kommer. Det vil jeg gerne sprede budskabet om.
 
 
Motion med udfordringer 
Jeg vil gerne kunne blive ved med at snøre mine egne sko langt op i alderen, så jeg begyndte at motionere blandt andet ved at løbe – i det tempo, som jeg nu kunne. Det skulle dog vise sig, at jeg fik store problemer. 
Jeg blev ret hurtigt generet af vejrtrækningsbesvær og en følelse af at blive kvalt. Jeg skulle hoste og synke hele tiden, og kunne ikke løbe ret langt. 
 
Og der var en grund til mine vejrtrækningsproblemer. Jeg fik nemlig konstateret en godartet cyste på skjoldbruskkirtlen, som trykkede på luftrøret. Cysten blev tømt flere gange, og jeg fik også laserbehandlinger, men ingenting hjalp. Cysten målte 32 x 28 x 35 mm
Eneste mulighed for at hjælpe mig var operation. 
 
Der skete noget uventet
Mine gener var efterhånden så udtalte, at jeg for halvandet år siden takkede ja til en operation, hvor man ville fjerne halvdelen af skjoldbruskkirtlen, men så skete der noget.

Jeg fik ved en tilfældighed kontakt til en dansk leverandør, som har udviklet effektive og dokumenterede kosttilskud, der virker, og de har et produkt, som netop har fokus på skjoldbruskkirtlen.

Det produkt blev jeg nødt til at prøve.

Jeg var skeptisk og spændt, da jeg prøvede produktet, som skulle understøtte skjoldbruskkirtlen og dens normale produktion af hormoner, og jeg blev glædelig overrasket.

Allerede efter 2 tabletter var der en mærkbar virkning. Jeg fik igen lettere ved at trække vejret, mindre slim i halsen og stemmen blev mere klar.

 
Endnu en gevinst

Efter at have taget Hormon Balance i ca. tre uger blev jeg igen overrasket.

Jeg har en søvnapp på min telefon, som jeg sætter til hver aften. Næste morgen kan jeg så se kvaliteten af min søvn, som normalt plejer at være fin, men jeg har et problem – jeg snorker.

Forleden morgen kom der en besked på søvnappen – “you’re scoring less lately” – min snorken er nedadgående med minus 9 minutter pr. nat indenfor de sidste 7 nætter – og senest fortæller min søvnapp, at jeg har fået en mere virksom søvn.

Hvor er det fantastisk. Jeg er fuldt og fast overbevist om, at det er det nye kosttilskud, som virker.

 
Jeg er jublende glad

Efter flere års gener, kan jeg nu frit trække vejret og er så småt begyndt af løbe på løbebåndet igen – og at jeg ikke snorker så meget mere om natten, er jo ikke kun en gevinst for mig selv, men også for manden.

Tænk, at et enkelt kosttilskud, sammen med sund kost og en aktiv livsstil har forbedret min livskvalitet så meget.

 
 

Skrevet af: Jane Maltesen

Influencer/blogger www.seniortiden.dk 
Læs flere af Janes blogindlæg om stofskiftet
HER & HER

186 thoughts on “Klumme: Fra knude på skjoldbruskkirtlen til et liv med indre balance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *