De elsker forskningsresultater

 

COLOURBOX1970811_5

 

Så behøver jeg vel ikke at sige så meget mere om Anjo, firmaet i Søborg, hvor en ydmyg kontorejendom med tilhørende lager slet ikke vidner om, at de har nogle af de bedste kosttilskud og naturlægemidler i Danmark.

 

Jan Thye og Claus Jakobsen har været med i helsebranchen i 42 år tilsammen som en værdig medspiller, når det gælder sundhed til Familien Danmark.

De har den berømte BioStrath, som børn i alle aldre har nydt godt af og de er hovedpersonerne bag importen af flere naturlægemidler. Skal nogen af produkterne fremhæves, er det Kan Jang til immunsystemet og Arctic Root, som sammen med Chisan har status som naturlægemidler for deres evne til at give mere energi til både sunde og syge. En status, som kræver en høj grad af dokumentation i forhold til kosttilskud, men også en høj grad af tålmodighed, når man skal tilpasse sig ikke kun de danske, men også de europæiske myndigheders krav.

Alle kender vel også Eskimo 3, som med sin stabile fiskeolie, ligger – ja, undskyld – stabilt – og lunt på den rigtige side af forskning, forskning og forskning. Det er ikke sikkert, at du med lethed finder de to herrer, som gemmer sig i Søborg. Men jeg er sikker på, at hvis du er trofast læser af sund-forskning.dk, har du mødt de mange produkter, jeg som redaktør bare er meget stolt af at kunne skrive om. Igen og igen.

 

Al respekt til Anjo og de to herrer.
Deres mest kendte produkter Chisan er en flydende tonic fyldt med tre urter, Rosenrod, Schisandra og Russisk rod, som både styrker krop, hjerne og sind. Urternes evne til at fjerne træthed, hvad enten trætheden er opstået af for meget arbejde, for lidt søvn eller på grund af sygdom, er legendarisk. Urterne er såkaldte adaptogener, som hæver kroppens stresstærskel, så den bedre kan tåle de belastninger, et moderne menneske udsætter sig selv for. Og al forskning viser tydeligt, hvordan hukommelse, koncentration, milde depressioner og en træt hjerne og krop kan få lidt støtteterapi til at klare hverdagen eller til de strabadser, som for langt de fleste mennesker opstår med alderen.

Eskimo 3 indeholder en stabil fiskeolie, fyldt med omega 3, som kan anvendes til at forbedre kredsløbet, men især også til at mindske de inflammationer, som kan opstå hist og pist og alle vegne. Faktisk mener man i dag, at selv en sygdom som overvægt skyldes inflammationer; det samme gælder den inflammation, som opstår i blodkarrenes vægge, hvor det forhøjede kolesterol blot er et biprodukt. Med i top ti af veldokumenterede inflammationsprodukter finder du Avosol, der med sin kombination af avocado og soja har meget flotte studier bag sig. At de også har specialiseret sig i hvidløgets evne til at fjerne bakterier og svampe fra hud, tarme og slimhinder, har du måske opdaget i de tidligere numre af sund-forskning.dk. Hvis ikke, kan du finde de tidligere numre om Garcin og Garprowww.sund-forskning.dk

6 thoughts on “De elsker forskningsresultater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *