Find skatten under vandet og vind en ferie!

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 14.31.22

 

VELKOMMEN TIL VINA MARIS CUP 2016 – UNDERVANDS(SKATTE)JAGT

 

DEN 30. APRIL KL. 10.00 lyder startskuddet for dette års vildeste dykkereventyr. Det tager sin begyndelse på Mosede Havn i Greve, men ender langt under Middelhavets overflade ved den spanske kystby Alicante. Det er tre danske kapaciteter; Dansk Sportsdykker Forbund, restaurant Jenners Seaside og leverandør af spansk gourmetprodukter Hippie House ApS, som i fællesskab inviterer alle fridykkere, sportsdykkere og hverdagspirater til at deltage i den første udgave af Vina Maris Cups ”undervands- (skatte)jagt”. Et sted i Køge Bugt ligger en dyrebar skat begravet under vandet, og er du den heldige ’pirat’, som finder den, venter et fantastisk eventyr forude. Skatten er en eksklusiv vin fra det spanske vinhus Vina Maris, som er verdenskendt for sine unikke undervandsvine, der lagrer på 30 meters dybde i Middelhavet. Hippie House ApS kan som den eneste danske leverandør tilbyde vinen. Hippie House ApS tilbydder i fællesskab med Vina Maris, den heldige vinder af undervands(skatte)jagten en tur til Alicante inklusiv et dyk i Middelhavet, hvor vinene lagrer. Alle landkrabber og skattejægere kan købe proviant hos Det Nye Røgeri, der leverer lune fiskedeller, eller der kan bestilles bord hos hos Jenners Seaside for at sætte prikken over i’et i forbindelse med festlighederne på Mosede Havn. Tag børnene, vennerne og den resterende besætning under armen og hop i bølgen efter skatten.

 

PROGRAM:

KL. 10.00: Greves kaptajn (Borgmester Pernille Beckmann) byder velkommen til Vina Maris Cup 2016. Herefter fyrer Martin Bjerre feat Romi op under arrangementet med svedige hip hop-rytmer.

KL. 10.30: Vina Maris Cup og pointjagt 2016 skydes i gang.

KL. 13.30: Pointjagt slut og indvejning af dagens fangst.

KL. 14.00: Undervands(skatte)jagt start.

KL. 15.00: Præmieoverrækkelse.

 

PRÆMIER UNDER ARRANGEMENTET:

★ En tur til Alicante for 1 person inklusiv flybillet og ophold samt dykkertur til Vina Maris undervandsvine.

★ Gavekort til restauranten på 2000 kr. Fra Jenners Seaside.

★ En flaske undervandsvin fra Vina Maris.

 

NYTTIG INFORMATION OMKRING ARRANGEMENTET:

Pointjagten er en jagt i Dansk Sportsdykker Forbunds regi, og alle er velkommen. Det er dog kun medlemmer af Forbundet, der kan samle point til Landsholdet. Alle der vil prøve kræfter med undervandsjagt kan være med, og der vil være deltagere på alle niveauer. Det er lærerigt og yderst hyggeligt at deltage, og måske vinder du en af de mange eksklusive præmier som udbydes.

 

KRAV OG REGLER I FORBINDELSE MED DELTAGELSE I POINTJAGTEN:

  • Orange/gul bøje med A-flag (blåt og hvidt), kompas, gyldigt fisketegn og ingen iltapparat.
  • Pointjagten foregår efter de gældende regler i Dansk Sportsdykker
  • Forbud, se dem her. http://uvjagt.sportsdykning.dk/regler/
  • Efter pointjagten inviterer vi alle med mod og mandshjerte til at hoppe i vandet fra Mosede Havn efter skatten, der ligger gemt på havets bund, som er en flaske vin fra Vina Maris. Den heldige pirat som finder skatten vinder den oplevelsesrige tur til Alicante.
  • Har du ikke selv det fornødne dykkergrej, så står Kingfish Dive & Travel klar med en stand, hvor du kan leje udstyr til brug under arrangementet (våddragter, masker, snorkel etc.).

 

Tilmelding til Vina Maris Cup 2016 foregår på facebooksiden for arrangementet: Vina Maris Cup 2016 – Mosede Havn

Se også: www.hippiehouse.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *