Har du herpes? – Stay away!

 

 

Du må ikke kysse, du må knap nok røre, og du må da slet ikke give biiiip – du kan jo smitte!! Herpes gør livet surt for rigtig mange mennesker. Den lille spirulinaalge kan være svaret på dine bønner om at få et ”normalt” liv igen.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar/marts 2018

 

Kæresten skal bare holde sig væk, hvis han/hun har forkølelsessår. Ud over at være grimt at se på så kan de små smertefulde blærer på læben også spredes fra person til person blot ved kontakt med huden.

Har kæresten et aktivt udbrud, så er kys og nærkontakt et no go. For er du først smittet med herpesvirussen, så bliver den i kroppen resten af dit liv.

 

Herpes sucks!

Her i artiklen skriver vi om herpes 1 virus – altså den, der bryder ud i ansigtet. Men lad os også lige nævne herpes genitalis, som sygdommen kaldes, når den finder vej til kønsdelene.

Langt de fleste smittes med herpes genitalis ved ubeskyttet oralsex fra en person med herpes 1 virus. Så har du eller din partner et forkølelsessår, kan I blive smittet. Så I skal altid beskytte jer, hvis I ikke kan holde jer fra hinanden, indtil smittefaren er ovre.

 

Så JA – herpes sucks big time!

 

Herpes smitter både ved oralsex, vaginalsex og gennem kys. Sådan er det bare!

 

Klatten på læben klares af algen

Vi taler stadig om forkølelsessår i ansigtet, som du gerne vil slippe af med hurtigst muligt – og vi har gode nyheder. Gennem intense undersøgelser har forskere fundet ud af, hvorfor en af jordens ældste planter, spirulinaalgen, har klaret alverdens forurening og angreb fra parasitter, bakterier og vira gennem historien.

Den lille alge udvikler nemlig et særligt forsvar, hvilket kan udnyttes af alle, der lider af herpes 1.

 

Virus stop!

Ved forkølelsessår sker der det, at celle efter celle invaderes af virus. Ved at anvende sidste nye teknologi, i et tysk forsøg, er en bestemt polysakkarid fra spirulinaen ekstraheret og intensiveret og polysakkariden stopper virus!

Den præcise egenskab er udnyttet i skabelsen af et nyt herpesprodukt, Spirularin HS, som fuldt ud, og måske bedre, lever op til de kemiske produkter, som vi ellers kender til ved behandling af dine forkølelsessår.

 

Gør som planter

Hverken mennesker eller planter kan tåle at leve i et fuldstændigt sterilt miljø. Vi skal presses for at danne et sundt værn. Det gælder altså for alle dyr, mennesker og altså også jordens ældste alge, spirulina. Spirulina er populær som aldrig før og har da også fået tilnavnet ”Superfood”.

Ja, herpes er et kæmpe kosmetisk problem, men faktisk er det også et problem for dit immunforsvar – især hvis herpesvirus får lov til at brede sig.

 

God forskning bag

I det tyske forsøg blev forskellig herpesmedicin testet, og her var det cremen Spirularin HS, der havde det bedste resultat af de udvortes behandlingsprodukter. Du kan læse nærmere om undersøgelsen på sund-forsknings hjemmeside, søg på ”herpes”.

Forsøget viste, at det var de aktive stoffer, der blev ekstraheret fra spirulinaen, som gjorde udslaget. For ud over at stoppe herpesvirus’ invasion af cellerne har polysakkariden også en bakteriehæmmende virkning. Bakterier følger jo som oftest efter en virus.

At Spirulina HS også er skabt af sårhelende og regenererende naturlige stoffer, er jo heller ikke at kimse af. Produktets kombination af stoffer er derfor en hurtig måde at slippe af med herpesvirus på.

 

Måske snart til underlivet

Spirularin HS er på nuværende tidspunkt fremstillet til bekæmpelse af herpes 1, men der arbejdes på højtryk for at finde et lige så virksomt produkt til herpes i underlivet.

 

Hvad skal der til?

Lider du af herpes, så kender du alt til den prikkende eller ømme følelse, som varsler et udbrud. Smør Spirularin HS på med det samme, så stopper du angrebet, inden der dannes sår. Er du ikke hurtig nok, og du bliver ejer af et forkølelsessår, så smør cremen på, da den indeholder beskyttende olier, som plejer, nærer og regenererer.

Er du stresset i en periode, og har du herpesvirus i kroppen, kan du med fordel anvende cremen som forebyggende behandling. Spirularin HS indeholder solfaktor 15 – det er faktisk ret smart, da solen ofte trigger et herpesudbrud.

 

Kys, kæl og …

Lad ikke herpes komme imellem dig og din kæreste. Husk at tage dine forholdsregler! Lyt til kroppens signaler, og tag herpesudbrud i opløbet.

 

Bliv klogere via Herpesfree.dk
– Danmarks største vidensbank om Herpes Simplex Virus (HSV-1 og HSV-2)
LÆS MERE HER
LÆS NÆRMERE OM FORKØLELSESSÅR HER

5 thoughts on “Har du herpes? – Stay away!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *