Lækker brun til vinter

 

 

Ligner du et hvidt lagen, når solen forsvinder om vinteren? Skrub huden til live, og få din naturlige farve frem i ansigtet. Du kan også snyde dig til lidt ekstra farve med en økologisk selvbruner.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar/marts 2019

 

Fanger du en solstråle her i den meget mørke tid, er du heldig. Når solen så endelig skinner, er det så koldt, at vi er pakket ind i hue og halstørklæder. Det er ikke underligt, at vi er blege om vinteren. Du kan dog stimulere blodcirkulationen i dit ansigt, så du får en naturlig og frisk glød.

 

Kedelig kulør – skrub af!

Giver du dit ansigt en særlig skrubbetur to gange om ugen, kan din grå vinterteint forsvinde til fordel for en varm og strålende glød. FruitScrub Exfoliater fra Green People er en naturlig, eksfolierende creme til alle hudtyper. Bambus er tilsat for at øge blodcirkulationen og eksfoliere på skånsom vis. Ananas indeholder enzymer, som opløser og frigiver døde hudceller og er derfor også tilsat sammen med bentonit-ler, som giver en dybderens.

Sammen med hybenolie, som kan fremme fornyelse af dine celler, tranebærolie, som er rig på antioxidanter og olie fra granatæble, som blandt andet kan reducere inflammation i din hud, har du en god cocktail til din vinterkedelige hud.

 

Man må godt fake en gang imellem

Har du ikke tid eller råd til en rejse sydpå, så kan du snyde dig til lidt sommerglød med en selvbruner. Husk! Inden du bruger selvbruner, skal du skrubbe huden fri for døde hudceller, så du sikrer et ensartet resultat.

Den økologiske Self Tan Lotion fra Green People indeholder naturligt DHA, udvundet af sukker. Dihydroxyacetone (DHA) går ind og reagerer med aminosyrerne i din huds overfladeceller, og på bare tre timer vil du opleve, at din hud får en gylden farve.

Du slipper samtidig for lugten af selvbruner, da æterisk sandeltræ og rosengeranium er tilsat for at give en frisk duft.

 

Ansigtsyoga har du hørt om det? Faktisk har ansigtet ligeså godt af yoga som resten af kroppen. Google ”ansigtsyoga”, og find forslag til øvelser.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *