Serum – guldet til dit ansigt

 

 

Hvad er serum egentlig, og hvorfor er det en vigtig del af din daglige hudplejerutine? Det opklarer vi her.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar/marts 2019

 

Udligne fine linjer, få ekstra fugt eller fornyet glød – uanset hvad du er ude efter, så findes der et serum til netop dit behov. Serum er en koncentreret form af de samme aktive ingredienser, som du finder i creme. Serum er tyndtflydende og er bygget op af meget mindre molekyler end dem, du finder i cremer. Dermed kan de aktive ingredienser nemmere trænge ind i huden, og det er essentielt for, at det kan opfylde sin funktion. Serum kan reparere både synlige og usynlige hudskader. Endda gamle solskader kan serum hjælpe dig med.

 

Hvordan bruger du serum?

Rens din hud. Din serum virker optimalt på afrenset hud. Vask ansigtet med sæbe beregnet til ansigtsbrug, brug eventuelt skin tonic efterfølgende. Nu kan ingredienserne i serummet absorberes og trænge ordentligt ned i hudlagene.

Få dråber er det eneste du behøver, når du påfører din serum. Husk serum er ikke creme, så brug det i små mængder.

Serum skal ikke vaskes af, men giv det tid til at trænge ind, inden du påfører din ansigtscreme.

Husk først serum, så creme. Ellers blokerer du for serummets virkning, hvis det påføres efter.

 

 

Din hudcreme er stadig vigtig for din daglige hudpleje. Hudcreme danner et beskyttende skjold oven på din serum. Dermed holder cremen på de aktive ingredienser, som din serum indeholder.

 


Serum til enhver hud

Kaviar, som er rig på proteiner og vitaminer, citronstamceller, som stimulerer fornyelsen af hudens egne stamceller og andre lækre ting, finder du i de fem forskellige sera fra Naturfarm. Din daglige ansigtspleje bliver med et slag til en luksuriøs hjemmespabehandling. Det brede udvalg er udviklet til at passe til dit individuelle behov. Så hvad enten du døjer med mørke rander under øjnene, vil mindske pigmentpletter, udligne rynker eller vil forbedre hudens elasticitet, så finder du en serum til formålet.

Du finder sera, som alle arbejder i dybden, og som alle har et højt indhold af aktive ingredienser med en evne til at trænge ind og virke i din hud.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *