Nu er Fortodol tilbage på markedet igen

COLOURBOX1970811_25

 

Anjo lancerer den nye Fortodol S, hvor S’et ifølge pressemeddelelsen, som netop er udsendt, har flere betydninger – Svensk, Sikker, Stærkere. I de sidste par måneder er produktionen af Fortodol flyttet fra USA til Sverige, hvor det frem-over bliver produceret på egen fabrik i Helsingborg.

Fabrikken er godkendt af de svenske fødevare – og lægemiddel-myndigheder og produktionen foregår efter GMP-reglerne (Good Manufacturing Practice). Alle råvarer analyseres for indhold (HPLC), tungmetaller, mikrobiologi samt nimesulid.

Råvareleverandøren er skiftet ud, så der nu er fuld kontrol med alle ingredienserne. Årsagen til nimesulid i nogle batchnumre af den gamle Fortodol skyldes sandsynligvis, at et parti råvarer fra Indien har været inficeret med stoffet.

Fortodol er blevet noget stærkere, idet hver kapsel nu indeholder 400 mg gurke-meje mod tidligere 250 mg.

Den anbefalede daglige dosering er 1-2 kapsler.

Prisen er uændret og den unikke sammensætning af aktive indholdsstoffer er den samme, som i den gamle Fortodol.

 

Svensk, Sikker, Stærkere med et ekstra S…
Må redaktionen have lov til at tilføje et S for smertestillende, især til inflammationer, altså smerter i bindevæv, led, sener og muskler. Det er sjældent, at urter eller andre droger virker særligt hurtigt, hvis man sammenligner med syntetisk fremstillet medicin, men no-get tyder på, at Fortodol S gør denne påstand til skamme. Kombiner gerne med de inflammationshæmmende fedtsyrer, som du finder i fx Eskimo 3 eller i Original Muslingeolie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x