Optimeret måltidskoncept gør dig supersund året rundt

Fitness, vægtløftning - august 2024

 

Om sommeren har vi nærmest fri adgang til lokalt dyrkede frugter og grøntsager. Når efteråret sætter ind, bliver de rent dyrkede og sunde afgrøder svære at få fingre i, men det kan HEAL-måltidet rette op på.

Af Bjørn Falck Madsen

Din krop har brug for makro- og mikronæringsstoffer hele året for at holde sig sund. Om sommeren er det en smal sag at købe sunde lokalt dyrkede, økologiske frugter og grøntsager, der nærmest bugner af næring. Men hvad så om vinteren, hvor immunforsvaret i den grad har brug for næringstæthed og diversitet i maden, men hvor det meste er dyrket langt væk og bliver transporteret hertil? For at kunne holde sig under transporten bliver afgrøderne høstet, før de er helt modne, og dermed også før de har formået at danne alle de sunde plantestoffer. Det indebærer, at næringsværdien i mange tilfælde er reduceret. 

Det er blandt andet den problematik, som fik Birgitte Emborg til at udvikle HEAL-konceptet, som kort og godt er et optimeret måltid med stor diversitet, fremstillet af intet mindre end 36 økologiske ”superfoods” – og hvor vi kender næringsværdierne.

En shake dagligt er nok

”Det er i forvejen lidt af en krævende opgave at optimere sin kost, og det bliver bestemt ikke lettere af, at vi om efteråret og vinteren, hvor immunforsvaret virkelig har brug for næringstætheden, ikke har samme lette adgang til de ultrasunde clean-råvarer”, fortæller Birgitte Emborg. Det var med dette for øje, at hun for en del år siden besluttede at hjælpe folk til at være sunde hver dag året rundt med minimalt besvær.

”Med en enkelt shake om dagen får kroppen et optimalt måltid. Shaken indeholder alle de ni essentielle aminosyrer, som er byggesten til de vigtige proteiner, sunde fedtstoffer som omega-3-fedtsyrerne, hele 15 gram fibre med diversitet samt langsomt optagelige kulhydrater fra gode kilder. Desuden indeholder produktet hele viften af vitaminer og mineraler. Så rent næringsmæssigt er man faktisk i mål uden at skulle stresse over noget”, siger Birgitte Emborg.

Til dig, der springer måltider over

HEAL er samtidig tænkt som en praktisk løsning til de mange personer, der har en hektisk og fortravlet hverdag og måske er tilbøjelige til at springe morgenmaden eller frokosten over for at spare tid eller – endnu værre – ender med noget fra tankstationen. En shake tager som bekendt ikke mange sekunder at lave, den kan ovenikøbet tages med, og hvis den samtidig kan garantere, at kroppen får alt, hvad den behøver, er det pludselig en smal sag at optimere sin kost.

Endelig er der den lille men vigtige detalje, at HEAL er helt fri for de talrige farvestoffer og andre kemikalier, som vi ellers risikerer at få fra en almindelig kost. Det er en næringsoptimeret måltidsløsning, som udelukkende er fremstillet af friske, økologiske kvalitetsråvarer og intet andet.

Ingen kød, intet madspild og kun ét enkelt stykke emballage til 10-12 måltider. På den måde mindsker vi CO2-aftrykket, samtidig med at vi forbedrer vores sundhed.

Du kan læse mere om HEAL-måltiderne her: https://heal4meal.com/