Velsmagende, bløde tyggedrops til dovne mænd og friske børn

tyggevitaminer

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – vinter 2012

 

Selv om de fleste af os gør et hæderligt forsøg på at spise sundt og varieret, er det ikke altid, at det lige lykkes hver dag, så derfor er det nødvendigt med et tilskud. Mange unge, og især mange mænd, er ikke altid lige gode til at huske at få spist de kedelige, smagsløse vitaminer.

Med de nye EasyChew kosttilskud kan alle, unge som gamle, overtales til at spise vigtige vitaminer og sunde omega-3-fedtsyrer. EasyChew er velsmagende og bløde tyggedrops, som gør det nemt og sjovt at være sund. Passer til alle tandsæt – og smagsløg. Kan indtages når som helst og hvor som helst – helt uden vand.

Det er efterspørgslen på de populære børnevitaminer Kids Zoo, som får Dansk Farmaceutisk Industri, DFI, til at lancere tre nye EasyChew produkter. De naturlige smagsstoffer i EasyChew produkterne kommer fra jordbær, appelsin og citron samt banan, æble og fersken. De hører til på den øverste køkkenhylde, så småfolkene ikke forgriber sig på dem, for selv de mest kræsne unge og voksne har sagt ”herligt!” til de vingummilignende kosttilskud.

EasyChew tyggedrops er fri for de meget omdiskuterede kunstige sødemidler og indeholder derfor i stedet sukker. Easy-Chew indeholder ingen kunstige farve- og tilsætningsstoffer og ingen syntetiske hjælpestoffer. Kun tilsat farve og aromaer fra frugt og grønt.

8 thoughts on “Velsmagende, bløde tyggedrops til dovne mænd og friske børn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *