Gitte Dahm


 

 

Gitte Dahm

 


Jeg er uddannet Kostvejleder fra Kostakademiet og eksamineret Kranio Sakral Terapeut. Jeg vil bidrage til, at du får mere viden om de muligheder, der er i forhold til at opnå smertelindring. Jeg vil rette fokus på sund og nærende kost, som har betydning for smertelindring. Og jeg vil komme omkring junglen af kosttilskud, urter og komplementære behandlingsformer. 
Mange lever med daglige smerter, og der er meget, du selv kan gøre for at komme dem til livs eller i det mindste minimere smerterne. Jo mere du selv ved om mulighederne, jo bedre kan du finde det, som lige netop passer til dig, så du kan leve Et Sundt og Godt Liv.

www.gida.dk

 

 

BLOGINDLÆG

[rpwe limit=”12″ offset=”” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”post” cat=”109″ taxonomy=”” post_type=”post” post_status=”publish” ignore_sticky=”1″ taxonomy=”” excerpt=”true” length=”30″ thumb=”true” thumb_height=”100″ thumb_width=”133″ thumb_default=”http://placehold.it/45×45/f0f0f0/ccc” thumb_align=”rpwe-alignleft” date=”true” readmore=”true” readmore_text=”Læs mere…” styles_default=”false” cssID=”” before=”” after=””]