Om DOThouse media group

Vi har en spændende, sjov og travl hverdag, idet:

• Vi udgiver magasinet “sund-forskning”
• Vi udgiver et nyhedsbrev – lige så ofte vi har noget vigtigt at fortælle

Vi har også travlt i en helt anden verdensdel, godt nok i slowmotion under covid-19, men dog stadig i gang:

Vi er ved at bygge et lille boutique hotel på Sri Lanka sammen med vores familie og lokale partnere.  Om et par år kan vi derfor tilbyde retreats og luksusophold til dig, der gerne vil nyde naturen og nærmiljøet på et lille hotel med bare 12 værelser liggende på en strand nær Hikkaduwa.

Her kan du slappe af, deltage på forskellige word-shops arrangeret af danskere eller holde helt almindelig ferie som turist. Du kan også fortælle ved ankomsten, at du hjertelig gerne vil med ud til lokale oplevelser lige fra bryllupper til begravelser, på tur i jungleside, eller med til en af de mange religiøse fester. Med andre ord være med der, hvor vores familie samles til forskellige højtider.

På grund af covid-19 er vi blevet forsinket med byggeriet, men vi glæder os til at byde dig velkommen i 2023.

Er du kursusleder og kunne du tænke dig at høre, hvad vi kan tilbyde dig af muligheder for at leje hele hotellet udenfor turistsæsonen, så skriv gerne til marianne.palm@sund-forskning.dk

og så deler vi tag med “Institut for Biologisk Medicin”, som uddanner biopater/naturopather i biologisk medicin, zoneterapeuter og manuelle helhedsterapeuter.
Læs mere på www.biologisk-medicin.dk

Kærlig hilsen en “vi-er-alle-vegne-redaktion” men med fødderne plantet solidt på dansk jord i Dragør. Lige ved siden af lufthavnen.