Tilbage i 1988 udvandt professor Fujiya Hongo fra Ryukyus Universitet i Okinawa et premium gurkemejepræparat: ”Alle i Okinawa ved, at gurkemeje er godt for dig. Oxidation fører til aldring. Den fermenterede gurkemeje med sin stærke antioxidantkraft bremser ældningsprocessen og bidrager til at opnå en god mental og fysisk levetid”.
Af Marianne Palm
Tre forskellige gurkemejerødder, fermenterede og formet til kugler uden kapsler
Direkte fra Okinawa, den japanske ø, hvor man finder verdens højeste koncentration af 100-årige, dyrkes og fremstilles premium gurkemejekosttilskuddet Kin Ukon. Produktet er nyt i Danmark og udskiller sig, fordi gurkemejeblandingen er fermenteret, hvorved der opstår en koncentration af det aktive stof curcumin, samtidig med at biotilgængeligheden øges. Tilmed er det en unik blanding af tre forskellige gurkemejesorter, som ifølge traditionel japansk naturmedicin virker synergetisk. Det betyder, at de tre sorter styrker og supplerer hinanden optimalt.
Kin Ukon er 100 pct. naturlig gurkemeje presset til kugler (ingen kapsel) og indeholder det virksomme stof curcumin – helt fri for tilsætningsstoffer.
Den gyldne rod tiltrækker positiv opmærksomhed verden over, fordi dens kraftfulde antioxidanter bidrager til at vedligeholde immunsystemet og beskytte mod frie radikaler.
Karen Foxdal er importør i Danmark, og Kin Ukon sælges online på www.kinukon.com samt i udvalgte helsekostbutikker.
Kin Ukon betyder guldgurkemeje på japansk.
Flere oplysninger om produktet kan søges på www.kinukon.dk eller på telefon 27 59 17 71 – find også flere forhandlere på hjemmesiden.