Allergi

shutterstock_107592086

 

Pressemeddelelse “Moderne homøopati for hele familien”, Biovita 2014

 

Antallet af patienter med allergier er vokset drastisk i de seneste år. Astma-Allergi Forbundet oplyser, at der i dag er over 1,7 millioner danskere, der er ramt af en eller anden form for allergi. Der er mange utilfredsstillende resultater med konventionel behandling. Antihistamin-produkter sløver typisk og må ikke anvendes af børn, gravide og ammende. Langtidseffekten af antihistaminer er ofte, at man fravender kroppen at have histamin som en aktiv del af immunforsvaret.

 

Kroppen tillader derfor flere antigener at trænge ind i organismen med yderligere allergier, intolerancer og svækkelse til følge. Derfor er mange allergikere klar til at forsøge andre terapiformer som f.eks. homøopati. Vi prøver i dette BioVita Info at vise vores opfattelse af problemet allergi, og hvorledes man kan reducere den for derved at øge livskvaliteten. Allergi er oftest et symptom på at vitale områder i fordøjelsen ikke fungerer optimaIt. Der opstår derfor en reguleringsfejl i kroppen, der i dette tilfælde gør, at kroppen overreagerer uhensigtsmæssigt pa relative harmløse stimuli som fx et græspollen eller katteskæI. Det er altså et tegn på, at allergikerens immunforsvar ikke fungerer tilfredsstillende. Ud fra hvilke reaktioner allergikeren har, giver det forskellige reaktioner afhængigt af hvilket væv der er ramt:

  • Huden → Eksem
  • Bronkier → Astma
  • Slimhinden i sanseorganer → Konjunctivitis/Rhinitis
  • Fordøjelsesveje → Inflammation

Årsagerne vil ofte være leverbelastning, lækkende tarm, et ubalanceret cytokin-miljø og ikke mindst et toksinbelastet bindevæv. Skal allergi helt til livs bør der sættes ind med vitale immunforsvarsstyrkende terapier. Her tænkes specielt på:

  • Histamin justering med Histamin injeel®
  • Afgiftning med Detox Kit®
  • Genoprettelse af tarmflora med SymbioLact®
  • Tungmetal udledning med Derivatio®

 

5 thoughts on “Allergi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *