Anti-age, nej tak

 

 

Hvorfor skal du være anti din alder? Alt det anti-age er noget pjat, kort sagt. Stå ved din alder … men okay, vi vil jo gerne holde os godt …. en ny cremeserie kan hjælpe dig.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar 2020

 

Skønhed kommer indefra, men det skader ikke at pleje huden med noget lækker hudpleje. Og hvad rimer på lækker hudpleje, det gør Florame.

 

Ikke anti-age, men et lille ansigtsløft vil vi jo alle gerne have. Florames nye serie er udviklet til dig over 50 år. Serien indeholder serum, dag- og natcreme og læbepleje, som også kan bruges til øjnene.

 

Åbne øjne og glade læber

Begrebet ”contour” kender du sikkert, fra du køber din make-up, men med Florames nye ”Eyes and Lips Contour Lifting Care” kan du nu skulpturere med din ansigtspleje. Olierne jojoba og argan fugter og nærer huden sammen med aktive ingredienser som silketræ, der virker rensende, og rugekstrakt, som går ned i dermislaget, hjælper til en øjeblikkelig opstramning. Nu kan du få et ansigtsløft uden at skulle under kniven.

 

Lidt syre til ansigtet

Nemlig hyaluronsyre, som er uundværligt i din daglige ansigtpleje. ”Hyaluronic Acid Replenishing Concentrate”, der er et let doserbart produkt til morgen- og aftenplejen, indeholder en betydelig mængde af vidundermidlet hyaluronsyre. Molekylerne i syren er delt op i tre, som giver fugt, beskyttelse og kan trænge dybt ned i en moden hud. Du finder desuden rød algeekstrakt, der danner en beskyttende film, samtidig med at den løfter og udglatter.

 

Serum fra Florame kaldet ”Fundamental Anti-Wrinkle Serum” indeholder et væld af olier, men også aktive ingredienser som algeekstrat og den vegetabilske trio saflor, parakarse og astragalus. En god blanding til at give huden fugt og ikke mindst reducere de små kragetæer i ansigtet, som du helt sikkert irriterer dig over.

 

Lidt til nat og dag

Nu kommer skridt nummer tre, nemlig dagcreme, hvor vi blandt de aktive ingredienser finder stamceller fra orkideer, som også kan hjælpe til at skulpturere dit ansigt, da det giver huden volumen og på den måde virker udglattende. I natcremen er der næsten de samme ingredienser som i dagcremen, men den store forskel her er kokosolien, hvis fedtsyrer natten igennem vil arbejde på at forstærke hudens naturlige fedtbalance og give huden fugt.

 

Drop anti-age-tanken, men drop ikke at være god ved dig selv og pleje din hud, morgen og aften!

 

4 thoughts on “Anti-age, nej tak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *