Behandlingsnøglen – gratis opslagsværk

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 16.31.08

 

Få adgang til en kæmpe helseportal!

Behandlingsnøglen.dk er en funklende stor hjemmeside – fyldt med hundredevis af informationer om nogle af Danmarks allerbedste kosttilskud og naturlægemidler fra Danmarks største virksomheder indenfor helse.

Her kan du få svar på hvad som helst; en sygdom, et vitamin, en urt og få inspiration fra de hundredevis af artikler og helt igennem meget præcise informationer om tilskud, der virker. Behandlingsnøglen er fyldt med informationer, du ikke kan finde andre steder – oplysninger, der er vigtige for dig, som arbejder aktivt med sundhed og sygdom.

Vi er rigtig stolte af Behandlingsnøglen, der har været lang tid undervejs, og vi passer rigtig godt på den. Derfor kan du kun få adgang til siden med et login og password.

 

For at få adgang til siden er du enten: 

  • Studerende på en alternativ/komplementær skole.
  • Uddannet behandler fra en alternativ/komplementær skole.
  • Butiksuddannet fx hos Helsam eller Matas.
  • Ejer af en helsekostbutik eller Matasforretning.

 

(Hvis du ikke hører til en af ovenstående kategorier, kan du muligvis også få adgang. Skriv til info@behandlingsnoglen.dk og spørg.).

Gå ind på behandlingsnoglen.dk og udfyld tilmeldingsformularen, hvis du er interesseret i at få adgang til et af Danmarks største opslagsværk indenfor helsekost – det er helt gratis.

 

Tilmeldingsformularen finder du lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *