Better sleep – En praktisk guide mod søvnløshed

Skærmbillede 2014-11-10 kl. 16.19.32

 

Hvis du læser dette, er du sandsynligvis ikke typen, der har lyst til at snuppe en pille for at komme af med dit søvnproblem. Eller måske har du allerede prøvet den løsning, og føler, at ulemperne i form at tilvænning og afhængighed overskygger fordelene.

Du kan faktisk træne din hjerne til at sove bedre. Det er ikke noget, der kommer på en enkelt nat, men hvis du overholder et par enkelte regler og rutiner, vil du opnå resultater, der er sundere og holder længere end noget alternativ.

Se det som et lille eksperiment. Giv dig selv en uge til at lave nogle ændringer og registrere nogle data i. Vent med at dømme, indtil du har fulgt anbefalingerne fuldt og helt, og evaluér først da resultaterne. Det er faktisk meget enkelt. Du kan forvente, at din søvn vil forbedres betydeligt efter en uge med mindre justeringeraf dine omgivelser, din adfærd og din kost.

 

Tryk her for at få programmet

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Ældste
Nyeste Mest liked
Inline Feedbacks
View all comments
8 år siden

Rigtig spændende, inspirerende læsning. Jeg har selv haft søvnløshed meget tættere på livet, end jeg ønsker. Læs hvordan jeg besejrede søvnen: http://www.blivgladnu.dk/gode-rad-til-de-sovnlose/

Vh.
Kasper

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x