Slem, værre og værst – om hukommelsen

 

 

 

Værre end guldfisk

Forskning tyder også på, at vi nu er dårligere end tidligere til at koncentrere os. Faktisk kan en guldfisk koncentrere sig i ni sekunder, i 2000 blev mennesker målt til en koncentrationsevne på 12 sekunder, men nu er vi helt nede på otte sekunder.

(Kilde: National Center for Biotechnology Information, 2014)

 

Firmaet der har specialiseret sig i støtteterapi til koncentration, energi og indlæring hedder Novasel.

Få hjælp fra Keen Mind og eye q, kan bruges af alle fra 12 år, til vi bliver tudsegamle…

Suppler gerne med Ginsana, der er til den travle far, den superaktive mor – og selvfølgelig også til bedstemor og bedstefar.

Ginsana er det bedst undersøgte ginseng-præparat i verden, har mere end 70 studier bag sig, og det er faktisk denne forskning, der danner basis for EU’s kvalitetsvurderinger af alle andre ginseng præparater.

 

Bliv klogere sammen med dine unger

Studier gennem 40 år på ekstraktet af Bacopa monniera viser, at børn og unge har gavn af KeenMind. Drogen hjælper på koncentrationsevnen, evnen til at lære nyt, hjælper mod et uroligt sind og kan med fordel kombineres med eye q, det eneste fedtsyreprodukt, der er testet i metaanalyser på børns indlæringsevner. Sørg selvfølgelig også for sunde måltider uden sukker, rolige stunder i løbet af dagen, motion, frisk luft og rolige forældre. I kan roligt tage samme kur! Og er bedstemor og bedstefar også fulde af urolig energi og hukommelsesbesvær, så hop med på en fin støtteterapi i tre måneder.

 

Et af studierne er på ældre

Et studie i USA på 54 frivillige ældre, alle over 65 år, viste en klar (signifikant) forskel mellem de af forsøgspersoner, der fik de aktive kapsler med Bacopa monniera, og gruppen, som fik snydekapsler (placebo).

Alle deltagere modtog enten de aktive stoffer eller placebo gennem tre måneder, og før, under og efter forsøget målte man med internationalt anerkendte metoder, om der opstod en målbar forskel på:

  • Evnen til hurtigt at kunne huske på den korte bane, men også at kunne huske ting fra fortiden og anvende denne viden.
  • Evnen til at kunne koncentrere sig og ignorere irrelevante informationer samt undgå at blive forvirret.
  • Og hvor hurtigt arbejdshukommelsen kunne arbejde.
  • Humøret, målt med depressionsskala, og en måling på ængstelse og nervøsitet blev bl.a. målt på en lavere puls, hvor det var interessant at se, at kontrolgruppen fik øget deres puls.

 

Ved alle ovenstående parametre blev der målt en signifikant forskel i forsøget, hvor deltagerne var udvalgt ved lodtrækning, og hvor hverken læger eller klienter vidste, hvem der fik det aktive stof.

Der blev ikke målt højere intelligens, og en måling med en test, som kan fortælle noget om humørsvingninger, viste heller ikke noget resultat.

40 års studier og seks kliniske forsøg ligger bagom KeenMind, som endelig er kommet til Danmark. Flere kliniske studier er på vej, og SUND-FORSKNING og PAUSE følger spændt med udviklingen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *