Bliv biopat og naturopath ibm i Odense!

shutterstock_147881561

 

 

Fra Februar 2017 kan du blive biopat og naturopath ibm i Odense!

Uddannelsen er sat op fuldstændig som uddannelsen i Valby. Forskellen er, at alle kurser  er weekendkurser (fra kl.10-17) undtagen klientpsykologi, som er et fire dages internat et sted i Danmark, og så de afsluttende praktik kurser, som vil være over torsdage og fredage (husk derfor allerede nu at book fridage til tiden lige før, du skal til den afsluttende eksamen som biopat og naturopath ibm.)

 

Hvis du gerne vil i gang allerede nu

Der er intet til hindring for at gå i gang allerede nu, selvom kurserne først begynder i foråret 2017. For vores uddannelse er meget mere end fremmøde med lærerundervisning. Uddannelsen er bygget op af kompendier, bøger og studieanvisninger, hvor du kan gå i gang, når du vil. Hvis du gerne vil møde os tidligt i uddannelsen, så har vi Biopatiens grundprincipper både i august og i oktober i Valby. Men ellers i Odense til Februar 2017.

Se datoer for kurser i Valby her.

 

Infomøde

Vi kommer til Odense i oktober og holder infoaften om uddannelsen. Hold øje med opslag på forsiden af hjemmesiden.

 

Smukke lokaler i Odense lige overfor TV2

Vi har lejet os ind i de dejlige lokaler hos Maiken, der er leder af Odense Zonecollege ZCD. Maiken uddanner zoneterapeuter og har undervisning i kraniosakralterapi og mange andre spændende uddannelser.

Maiken uddannner også i anatomi, fysiologi og sygdomslære under Sundhedsstyrelsens  krav til dig, hvis du vil være RAB-godkendt.

 

Du kan læse mere om Maikens kursus tilbud på hjemmesiden nedenfor.

Odense Zonecollege ZCD
Rugårdsvej 46 D
5000 Odense C
Tlf. 25 77 34 35
www.zcd-odense.dk
info@zcd-odense.dk

 

Vil du i kontakt med vores skole, som i Odense uddanner biopater og naturopather, skal du kontakte: administration@biologisk-medicin.dk Her er Helle Boye eller Marianne Palm parate til at svare på dine spørgsmål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *