Den usynlige støttestrømpe – lindring til tunge og trætte ben

Hævede ben til april 2023

 

Frisører, plejepersonale, stewardesser og mange andre, der hver dag står og går meget, kender helt sikkert den følelse af at have trætte og tunge ben. Hvordan vores ben føles har stor betydning for vores almene velbefindende og den belastning vores ben udsættes for dagligt, er stor

Provena cremen både plejer benene, men lindrer også ubehaget og generne når de er belastede.

Provena er udviklet af ungarske læger, hvor moderne videnskab er kombineret med årelang erfaring fra de ungarske kurbadstraditioner. Cremen er baseret på et naturligt alun-mineral komplex, som takket være sin let sammentrækkende effekt, får benene til at føles mindre spændte og giver en svalende og beroligende effekt. Ved brug af Provena vil man opleve samme følelse som hvis man bruger støttestrømper. Fordelen ved Provena er dog, at den ikke kan ses og mærkes. Derfor er den ideel til at have med i tasken, på rejser eller på jobbet, når der er behov for det.

 

Sådan opnår du det bedste resultat

For at opnå den bedste effekt af Provena, masseres cremen ind på benene, en til to gange dagligt, og gerne efter badet, hvor huden stadig er lidt fugtig. Effekten bibeholdes og forbedres så længe cremen anvendes. Der er ingen kendte bivirkninger, men Provena bør ikke anvendes nær slimhinder eller åbne sår. Vask hænderne efter brug.

Provena indeholder hverken farvestoffer eller parfume. Den forhandles i matas og helsekostforretninger.

3 thoughts on “Den usynlige støttestrømpe – lindring til tunge og trætte ben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *