Drej halsen om på fremmede indtrængere (med hvidløg)

 

[envira-gallery id=”255494″]

 

Måske skal du skæve lidt mere til, hvem du inviterer indenfor i din krop? For vi kan meget vel blive overvældet af bakterier, svampe og parasitter, som kan formere sig i de lange tarme og skabe alverdens irriterende symptomer.

 

Af Marianne Palm

 

Studier på ikke færre end 14 forskellige typer bakterier, fem forskellige candidasvampe og fem forskellige slags parasitter burde gøre Allicin til dit førstevalg, når du kan mærke, at der er besættere, du helst vil være foruden. Symptomerne kan være mangeartede, men især diarreer eller vekslende afføringer kan være et tegn på, at din naturlige mikroflora ikke er stærk nok til at håndtere problemerne selv.

Du skal selvfølgelig gå til lægen, for nogle af parasitterne, fx børneorm, er ikke nemme at slippe af med igen, og her er det vigtigt, at der sættes ind meget hurtigt, og ofte skal hele familien med på kur. Vel at mærke lægens kur, så I hurtigst muligt kan komme af med den i rumpen kløende sag.

Derudover kan Garpro være et godt førstevalg, for parasitter, bakterier, svampe og i øvrigt også visse typer af vira får nærmest drejet halsen om, når de bliver udsat for en stor dosis allicin, det aktive stof i hvidløg. Det sker tilsyneladende ved, at allicin ødelægger de skadelige indtrængeres enzymsystem, så de ikke kan formere sig på vores slimhinder. Her er kun nævnt den helt korte forklaring, den lange kan du finde på sund-forskning.dk.

Det ved man om allicin, en forskning, der især er lavet i England:

  • Allicin trænger ind i cellerne og angriber indefra
  • Allicin angriber toksinerne – bakteriernes affaldsprodukter
  • Allicin stopper enzymerne, som ellers får bakterierne til at formere sig
  • Allicin hjælper mod smerter gennem blokering af enzymerne

 

I Garpro finder du både mælkesyrebakterier og allicin, så du på mange måder får en dobbelt effekt gennem mælkesyrebakterierne, som er med til at skabe en sund mikroflora, der gør dig mere modstandsdygtig, og samtidig med sit indhold af allicin dasker alle dem væk, du ikke har inviteret indenfor.

Doseringen kan godt være lidt individuel: Følg, hvad der står på æsken, men du kan sagtens tredoble dosering i en periode på 21 dage … Det er ikke helt billigt men kan være nødvendigt.

Sørg selvfølgelig for at spise rigtig sundt og godt, brug masser af krydderier, og aflast kroppen fra alt det IKKE-MAD, vi ellers fylder os med: Kaffe, slik, brankede fedtstoffer og alverdens sukkerprodukter. Netop sukker lever rigtig mange skadelige bakterier og svampe af. Velbekomme! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *