Hvis du aldrig føler dig mæt og/eller er overspiser

Konjak

 

Først af alt: Tjek lige ud på madlog.dk om du er overspiser. For selv om du er for tyk, meget tyk eller lider af fedme, så lever rigtig mange danskere i den vildfarelse, at de spiser for meget.

Men er du virkelig, som i virkelig, en overspiser, er der hjælp at hente fra det eneste EU-godkendte naturlige middel, konjakroden, med sit indhold af glucomannan.

Af Marianne Palm

Når du har indset, at du virkelig er overspiser og måske også er typen, der alt for ofte spiser ”på dine følelser”, kan du få hjælp ved at spise masser af fibre, vel at mærke af den slags der skaber mæthed allerede i mavesækken. En af dem stammer fra konjak-roden, der med sit særlige indhold af glucomannan, der danner en særlig gel, kan skabe en større mæthedsfølelse og dermed mindre trang til at fylde mad i det tomrum, mange tror, skal fyldes op med mad.

Dette tomrum kan meget vel dække over stress, uafklarede følelser, men også noget så jordnært som en mavesæk, der bare er blevet større af at skulle rumme for meget mad og derfor kræver sin ret til at blive fyldt op, så du kan mærke en tilfredshed i at føle dig mæt.

De mere psykologiske årsager kan du få hjælp til at udrede hos fx en psykolog, der kan EMDR, en dygtig terapeut udi tankefelt terapi eller en hypnotisør. Alle tre behandlingssystemer kan måske få blandt andet din underbevidsthed til at holde mund, så du får et mere naturligt forhold til mad. Andre mennesker er blevet rigtig syge af overvægten, og her skal der nok igangsættes et mere langvarigt forløb hos specialister udi de psykiske aspekter, men det ved du sikkert allerede nu, mens du læser denne lille artikel.

Det glædelige budskab er, at den ene metode ikke udelukker den anden.

Hvis du gerne vil gøre det lettere på din vej væk fra overspisning, kan du få glæde af Glucomannan Complex fra Natur-Drogeriet.

Fibrene opløser sig allerede i mavesækken, hvor de danner en gel, der fylder mavesækken op. Det eneste krav er, at du husker at gøre det en halv time før måltidet. Produktet indeholder også cikorierod, der hjælper på din mikroflora i tyktarmen, alt sammen for at forbedre din fordøjelse, som kan hjælpe dig til vægttabet.

Og som en lille men vigtig parentes
Spis på bestemte tider hver dag året rundt. Så bliver din hjerne glad, for den ved, der kommer mad, og fylder du op med det sunde, bliver der mindre trang til det usunde. Sådan er det bare. Punktum.

Glucomannan Complex indeholder fibre, der kan opsuge vand, som svarer til mange hundrede gange dens egen vægt. Du vil føle dig mæt frem for sulten, og du hjælper i øvrigt også dit kolesteroltal ved samme lejlighed, hvis kolesteroltallet vel at mærke er for højt og er blevet forhøjet af forkert mad. Sørg for rigeligt med vand sammen med tabletterne, og føl dig mæt frem for sulten.

Glucomannan Complex hjælper i øvrigt også på sukkertrang og trang til andre mærkværdigheder. Suppler gerne med Chrom, hvis trangen er helt ustyrlig.

3 thoughts on “Hvis du aldrig føler dig mæt og/eller er overspiser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *