Kakao som kosttilskud

choko

 

De fleste mennesker elsker chokolade, og nogle er direkte afhængige af det. Nu kan de få stillet deres trang, uden at være bange for at tage på. Ja, mange vil oven i købet mærke, at vægten går den rigtige vej i stedet. Årsagen til dette er den nye udgave af Bogense Pillen, der bl.a. indeholder et særligt fedt-frit kakaopulver med et højt indhold af det virksomme stof theobromin. I chokolade er kakao blandet op med en stor mængde fedt og sukker for at give en behagelig smag, og derfor får man mindre effekt samtidig med at hvert lille stykke feder – ikke mindst den lyse mælkechokolade. Det er ikke tegn på svag karakter, hvis man ikke kan undvære chokolade. En amerikansk undersøgelse viser, at indholdsstofferne i kakao binder sig til de samme områder i hjernen, som påvirkes af narkotiske stoffer.

 

Som forelskelse og god sex

For andre, der ikke bliver afhængige, virker kakaoen beroligende og stimulerende på samme tid. Kakao påvirker også de samme centre, som aktiveres, når man er forelsket eller har haft god sex. Kakao indeholder foruden stoffer, der stimulerer følelserne og mæthedsfornemmelsen, også såkaldte polyphenoler, som bl.a. også findes i rødvin, og som bekendt er en af årsagerne til ”det franske paradoks” – at franskmænd, selv om de spiser godt og drikker rødvin alligevel er sundere end andre, der lever mere asketisk. Inulin, som er det andet stof i Bogense Pillen, har vist sig at kunne sinke optagelsen af kulhydrat kalorier, så et normalt måltid bliver lavere glycemisk, hvis man har indtaget inulin i forbindelse med det. Dette har igen indflydelse på blodsukkerbalancen og derved på energi, humør og vægt.

Bogense Pillen skal tages sammen med dagens måltider – dosis er 2-6 tabletter om dagen. En dåse med 90 tabletter koster 249 kr. – der er til mellem 15 og 45 dages forbrug. Forhandles bl.a. hos Matas og i helsekostforretninger.

Info-telefon 64 81 17 89

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *