Lotions

Lotions

 

JUHLDAL PSO LOTION NO 11 mod tør og skællende hud

PSO Lotion no 11 er fremstillet til at afhjælpe og blødgøre særligt tørre og skællende hudområder, samt fremme dannelsen af nye sunde hudceller. Hovedingrediensen i denne naturbaserede lotion er Bromelin, som nænsomt fjerner det tørre lag af døde hudceller, og dermed skaber passage for lotionens blødgørende, nærende og plejende ingredienser. Bromelin er et naturligt enzymkompleks, der udvindes fra ananas. Udover sin evne til at fjerne døde celler fra hudoverfladen, øger Bromelin også virkningen af de andre naturlige ingredienser i PSO Loion no 11. PSO Lotion no 11 er en let lotion, som huden hurtigt absorberer. Den dufter mildt og behageligt af naturlige æteriske olier, og efterlader huden frisk og gennemfugtet – uden at fedte.

 

JUHLDAL PSO LOTION NO 12 mod kløe og irritation

PSO Lotion no 12 er specielt fremstillet til at genskabe og opretholde hudens naturlige Squalene-balance. Virker beroligende, kløestillende og fugtbevarende på huden, og beskytter mod en lang række generende hudproblemer. PSO Lotion no 12 er baseret på en lang række kendte lægeurter og hudvenlige olier, herunder Squalene. Squalene er en naturlig bestanddel af de menneskelige hudlipider. Ialt udgør hudlipiderne ca.10% af samtlige aktive beskyttelsesstoffer, som hudens egne kirtler afgiver for at opretholde hudens sunde balance. Falder Squalene-niveauet i huden, dannes der basis for mange generende hudproblemer. Den kemiske opbygning af squalene. Den unikke sammensætning af kendte plejende lægeurter og fugtbevarende og opbyggende lipider i PSO Lotion no 12 tilfører huden nogle vigtige komponenter for at genfinde den naturlige balance – og opretholde den. PSO Lotion no 12 er en let og mildt duftende lotion, som hurtigt absorberes og virker i hudens dybere lag.

 

Brugsanvisning

Anvendes 1-2 gange dagligt, eller efter behov. PSO Lotion no 11 kan anvendes overalt på kroppen – til både voksne og børn. PSO Lotion no 11 er helt fri for parabener. Vejledende pris for 200 ml – Forhandles hos Matas, Helsekostforretninger, Apoteker og Salling Stormagasiner. Flere informationer hos CosMedic Care – Tlf.: 3543 8587, email: info@cosmediccare.dk

2 thoughts on “Lotions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *