Luftveje, hjælp og lindring

Luftveje hjælp og lindring

 

Når et firma tænker sig om… DHCs produkter til luftveje og mellemøre… Luftvejsproblemer. Øv.

For det er ikke blot den syge, som rammes. Hele familien bliver involveret i hosten, hakken, smerter i mellemørerne og den manglende energi, når en akut eller kronisk infektion belaster. Heldigvis findes der bivirkningsfrie eller bivirkningssvage midler, som kan gøre en forskel. Og indimellem er det værd at kombinere behandlingsmulighederne frem for kun at angribe problemet fra en enkelt vinkel.

DHC er et af de helt gamle firmaer i Danmark, som er tæt forbundet til det virkelige liv gennem mange års kontakt til alternative behandlere. Og ud af samarbejdet, har de fået skabt et sortiment, som går hånd i hånd med vores behandlinger og som let kan kombineres på kryds og tværs. For vi ved jo, at der sjældent er én årsag til sygdom og derfor skal der ganske ofte mere end et enkelt produkt til at løfte en person væk fra alskens akutte problemer eller kronisk sygdom. Host, hak, og en masse smerter…

Mellemørebetændelse opstår typisk som en komplikation til en forkølelse og derfor er det først af alt de nedre og øvre luftveje, som skal behandles. Her er Bronikyl et godt eksempel på et produkt, som med sit navn antyder, at det har med de nedre luftveje at gøre. Men Bronikyl kan sagtens anvendes til hele luftvejssystemet. Et pænt indhold af Althea officinalis, Matriacaria chamomilla og solbærekstrakt skaber en inflammationshæmmende, betændelseshæmmende, slimreducerende og desinficerende effekt på slimhinderne.

Langt de fleste forkølelser er som bekendt forårsaget af vira. Her kan Sambucol, hyldebærekstrakt, gøre en herlig forskel, og en skefuld af ekstraktet svarer til adskillelige liter hyldebærsaft. Faktisk kan man ikke helt sammenligne, da forskerne har formået at standardisere de aktive stoffer i Sambucol, hvilket man ikke kan med naturen i øvrigt. Faktisk kan der gro to hyldebær-træer side som side på samme mark, hvor det ene træ fremviser de allerbedste egenskaber, mens nabotræet ikke indeholder noget særligt… Suppler gerne i dagligdagen med hyldebærsuppe og varm hyldebærsaft i håb om, at dine håndplukkede bær har masser af effekt immunsystemet. Få fimrehårene tilbage… Er der en forkølelse på vej, kan du rense næsen med Miwana Naturel saltopløsning til næsen.

Studier viser, at Miwana skaber grundlag for, at både slimhinder og de vigtige fimrehår får nyt liv, som bedre kan hindre virus i at sprede sig. De gode gamle regler om hyppig håndvask og at lade fingrene blive i skødet frem for i næsen, gælder dog stadig. Er uheldet alligevel ude, og infektionen får lov at sætte sig gang på gang til mellemørebetændelse, kan det meget vel skyldes tilstopning af det lille fine eustakiske rør, som forbinder næse, svælg og mellemøre. Men både børn og voksne kan puste balloner op med næsen og under-trykket, som skabes, giver en passage gennem røret, så eventuelt pus og slim kan slippe væk fra de ømfindtlige trommehinder. Uanset årsag kan en ballon i næsen gøre en forskel…

Hvad enten de hyppige mellemørebetændelser skyldes infektioner, fødevare intolerance eller allergi, kan Otovent ballonen med fordel anvendes et par gange om ugen, også i de perioder, hvor der ellers er infektionsfrit. Otovent er i øvrigt skabt af den dansk hals, øre, næselæge, som mente, at der var andre og bedre løsninger end gentagne antibiotika til små og større børn. Forebyggelse kan også skabes med adaptogene urter. Russisk rod og Panax ginseng er to af de styrkende urter, som vi kender så godt og som har det tilfælles, at de ikke kun styrker immunsystemet, men også styrker binyrerne, hvilket bare er så vigtigt, hvis man bliver ved med at være belastet af akutte eller kroniske infektioner.

Russisk rod må gerne anvendes af børn over fem år, mens ginseng er forbeholdt voksne. Kender du ikke det gamle firma, DHC, kan du læse mere her eller på www.dhc.dk Så får du også øje på produkter som Protabs, Resium, Calmigen og Camusin, som dækker så forskellige områder som proteinmangel, nyresten, modløshed og fødevareintolerance.

7 thoughts on “Luftveje, hjælp og lindring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *