Sidder du fast i et hamsterhjul ?

Hjernen på rutsjetur, kroppen der siger nej. Summende fornemmelser i mellemgulvet, der indimel-lem bliver til en sviende uro. Tanker, der kører uophørligt rundt, og en krop der altid gør ondt, lidt eller meget ondt, fordi den sidder for meget eller spæner rundt i manegen – eller i et hamsterhjul.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i februar 2017 udgaven af magasinet sund-forskning.

 

Sådan havde jeg det den dag, Tina Klint kom forbi med sin briks, hendes specielle madras og hendes blide hænder og trak mig ud af hverdagens hæsblæsende hamstermølle. – Læg dig godt til rette, du behøver ikke at tage tøjet af, det hele foregår uden på tøjet. Jeg mærker Tinas hænder bevæge sig hen over mit ansigt, mit hoved, min ryg og min krop. Små bitte berøringer, og jeg mærker pulsen komme ned, min hjerne gå i stå, befriet for tankemylder og sorte huller. Stille glider jeg ned i en tilstand af absolut velvære.

Tina Klint er uddannet biopat og naturopath i biologisk medicin, men er gået et skridt videre. Ind i en verden af ro gen-nem en uddannelse som releaseterapeut.

Ved at skabe balance gennem berøringen, skabes der ikke kun ro i hud, åndedræt og hjerne. Det er en forsigtig berøring af hele nervesystemet, der nu kan sende positive budskaber ud til resten af kroppen. Hormonsystemet og immunfor-svaret får hjælp – og ja, faktisk kan du også lige der på briksen opnå en forbedring af alle de indre organer, fordi bevæg-elserne vækker meridianer, fascier og lymfesystem. Alt sammen til glæde og gavn for både hamster og mig.

 

Prøv det. Så kort kan det siges.

 

Spinalrelease

Tina har været stewardesse siden 1990 og kender alt til stress og efterfølgende lændesmerter. Det førte Tina til uddan-nelsen i stress- og spinalrelease, der afspænder bindevævet.

Du kan læse meget mere om Tinas behandlinger på www.releaseterapi.dk.

 

Metoden er også god til kæbespændinger, dårlige rygge, hovedpiner og alverdens andre problemstillinger.

Tina elsker kombinationen af sin biopat/naturopathuddannelse og stressreleaseuddannelse. Og nå ja, sit job som stewardesse.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x