Skolestart for alle aldre

Børn indlæring og zink
Nb.! Eye q hedder nu Equazen

Artiklen er bragt i magasinet sund-forskning.dk, April 2012

Tilskud til madpakken

Mange forældre har heldigvis et stort fokus på deres børns behov for sund, næringsrig frokost og sammensætter en god madpakke til dagen i institution. Alligevel kan det være nødvendigt med en vitaminpille ved siden af. Børn spiser ofte ikke store portioner, og nogle børn er kræsne, hvorved vigtige fødeemner vælges fra. OmniMINI er en letoptagelig tyggetablet, der er særligt velegnet til børn fra 1 – 10 år.

Chrom til blodsukkerbalancen

Chrom hjælper stofskiftet ved at indgå i de processer, som fører glukose fra blodbanen over i cellerne, og det hjælper derigennem med at holde blodsukkeret nede. Indtagelse af sukker og lette kulhydrater øger behovet for chrom i disse processer, og kan kroppens depoter ikke følge med, vil et tilskud af chrom være en god løsning. OmniChrom fra Biosym indeholder 125 μg chrom pr. tablet.

Modstandskraft til de små

Skolestart med nye oplevelser, koncentration og samvær i dagligdagen kan godt kræve noget af familiens små efter en lang sommerferie. Et dagligt tilskud af Bio-Strath øger modstandskraften og nedsætter podernes risiko for at blive ramt af de infektionssygdomme, som florerer i både skoler og børnehaver. Bio-Strath indeholder 61 vitalstoffer og er et godt supplement til den sunde kost i dagligdagen

Lær at sige 9 til 3 til 1

Når der er lavet tilstrækkeligt mange studier, kan man lave en metaanalyse, altså sammenligne de forskellige studier og enten få bekræftet, hvad studierne fortæller, eller danne nogle nye konklusioner. Der er skrevet stolpe op og stolpe ned om fedtsyrer til hjernen og især er børns evne til indlæring, koncentration og endog at undgå ADHD beskrevet grundigt.

Metaanalysen, som vi her henviser til, viser, at alle fedtsyreprodukter med omega 3 fra fiskeolie, vil have en vis evne til at hjælpe på ADHD, som kan betragtes som den værst tænkelige manglende evne til at koncentrere sig og indlære, ofte ledsaget af uro og måske af aggressioner. Men metaanalysen viser også helt tydeligt, at det ikke kun handler om mængden af den ene fedtsyre, EPA, som der ellers fokuseres meget på, men om forholdet mellem de forskellige fedtsyrer.

Derfor ved man ud fra analysen, som omfatter 699 børn fra ti forsøg, at der skal være 9 dele EPA, 3 dele DHA og 1 del GLA i et fedtsyreprodukt, for at det netop skal hjælpe børn med at sidde stille, blive bogligt og følelsesmæssigt intelligente og i det hele taget at kunne bevare fokus i dagligdagen uden at ”freake unødigt ud”. Den sammensætning findes, så vidt redaktionen er bekendt, kun i eye q. Begynd med seks kapsler om dagen (de er små) og fortsæt med 2 stk. skoleåret rundt.

Energi efter ferien

Sommerferien er slut, og der skal igen fokuseres på arbejde og uddannelse. Mangler du energi, kan Omni Q10 måske være svaret, da Q10 er kendt for at give energi til cellerne samtidig med, at den er en vigtig antioxidant. Forskning indikerer, at stoffet er en vigtig faktor ved flere forskellige sygdomme. Særligt kan fremhæves Q10’s positive indvirkning på forhøjet blodtryk i forbindelse med type 2 diabetes.

Hjælp til skolebørnene

Sommeren går på hæld og ferien er slut. Børnene skal tilbage i institutionerne, og her kan et tilskud af ren, naturlig fiskeolie være en hjælp for mange. Naturlig fiskeolie styrker immunforsvaret, koncentrationen, og er vigtig til at skabe en sund og stærk hud. eskimo 3 fås til både børn og voksne og er kåret som en af reneste fiskeolie i flere undersøgelser.

C-vitamin til skolebørnene

Tilbage på skolebænken og fritidshjemmet udfordres mange børns immunsystem. OmniC kan være det rette tilskud for børn fra ca. 10 år og op, da C-vitaminer styrker immunforsvaret og er med til at forebygge træthed og udmattelse. Vitaminet er også en antioxidant, som er med til at beskytte kroppen mod frie radikaler. OmniC hjælper også kroppens energiomsætning og forbrændingen af de næringsstoffer, vi får fra kosten.

31 thoughts on “Skolestart for alle aldre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *