Vitaminboost til træt hud

 

Kommer du kørende langs vandet ved Frederikssund, tager turen over den gamle bro og vender blikket og bilen mod højre, støder du ind i smukke Daniella, der med æstetik og unik viden om huden har åbnet en ny og luksuriøs klinik i de gamle vikingers by.

 

Af Marianne Palm

 

Jeg har altid været lidt i tvivl om, hvad man egentlig kan smøre huden ind i og så vitterlig tro på, at det skulle hjælpe på rynker, linjer og blævrende rande under øjnene.

Måske er der derfor, jeg heller aldrig har dyrket alle de mange udvortes muligheder, jeg har mødt gennem livet, og indrømmet, det kan jeg da godt fortryde nu, hvor jeg kan melde mig ind i klubben af midaldrende med om ikke indre så i hvert fald tydeligt ydre forfald.

Pletter, poser, rynker og heksehår slås om pladsen i mit ansigt, men kan der gøres noget?

Ja, fortæller Daniella, som ud over at være biopatstuderende på min skole har 25 års erfaring med hudbehandling – både den unge, yngre og så den såkaldte modne hud.

Daniella bruger da også en tydelig sammenligning, når hun beskriver, hvad der sker med en rynket rosin, man lægger i lidt vand: Den folder sig ud – fuldstændig som huden gør, når den bliver tilført vitaminer og hyaluronsyre – for blot at nævne to af de vigtigste ingredienser, der med en lille pistol bliver skudt ind i huden.

Pistolen bliver ladet med flydende vitaminer, mineraler, aminosyrer og den fugtbindende hyaluronsyre, og små, næsten usynlige, nåle penetrerer huden, så de aktive stoffer kan ramme cellerne i huden – og ikke blot oven på huden, som de fleste cremer gør.

Filorga hedder systemet, det er fra Frankrig og er velkendt i vores nabolande, men af uransagelige årsager er der kun få, der bruger det i Danmark.

 

I den sunde huds tjeneste

At Daniella så tydeligt kunne se, at min hud sjældent bliver udsat for andet end vand, var sådan lidt beskæmmende, men mig skulle hun nok få opdraget, lød det prompte, sagt med et smil, og ja, det har hun allerede gjort.

Sørme om jeg ikke dagligt får renset huden (både morgen og aften) og får givet huden en portion frugtsyre, der skaber en ny ren overflade efterfulgt af en fugtskabende og ophelende creme.

Daniella fortæller om 20 år i den sunde huds tjeneste, og med hendes egne fine teint kan man kun tro på hende. Glade brune øjne midt i et velformet og perfekt ansigt, en omvandrende reklamesøjle for de evner og den ekspertise, hun gerne giver videre til sine kunder, både på små lækre workshops, eller når man vil bades i luksus på hendes smukke og meget indbydende klinik.

Daniella har arbejdet for Chanel, og det var her, hun stødte på hele Mesoterapien, som brandet Filorga bygger på. I virkeligheden har det eksisteret i mange år, men har bare ikke haft fokus på det danske marked – og det er rigtig synd for danskernes hud, for det er helt rene og super effektive ingredienser, der ligger til grund for hele systemet.

Daniella skræddersyer formlen for dig, så fugten bindes, små linjer og rynker udlignes, og forhåbentlig forsvinder poserne under øjnene i samme kur.

Faktisk kan jeg allerede efter den første behandling se, at der under det ene øje er forsvundet en del af mit familiære problem, vi har arvet fra vores far. Det løse bindevæv kan forhåbentlig blive strammet op eller blive punkteret med pistol, så de helt naturlige dråber finder vej ind gennem min aldrende hud.

 

Smukkere glød – færre rynker

Den franske læge og cellebiolog dr. Michel Tordjman udviklede en unik, injicérbar NCTF-behandling med over 60 aktive vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter og hyaluronsyre, som findes naturligt i huden, og som er genkendelige for cellerne.

Ved hjælp af små nanonåle skydes næringsstofferne ind gennem huden, så de øverste fugtbindende lag får hjælp til at skabe en hud med smukkere glød, færre rynker, pletter og poser.

 

”Som regel skal der tre til fem behandlinger til, og ja, huden er en sladrehank, så med alderen skal der måske en ny behandling til en gang om måneden. Husk også alle de sunde næringsstoffer fra sund mad og masser af daglige smil”.

 

Reducerer fine linjer. Huden genvinder sin fylde og fugt. Collagen og elastin bliver stimuleret, så fasthed og elasticitet forbedres. Udjævner hudtone og forbedrer hudstruktur. Vitalitet og glød får et boost til et mere sundt og ungdommeligt udseende.

 

Dråberne lander i underhuden. Studier viser, at ved at penetrere hudens yderste lag kommer de aktive ingredienser i direkte kontakt med hudens fibroblastere, som er de komponenter, der skal sørge for opbygning af collagen og elastan, som sammen med fedt i underhuden og vigtige dele af immunforsvaret er ansvarlige for en sund og velfungerende hud.

 

Lær Daniella at kende på www.byneis.dk, Daniella@byneis.dk og tlf. 60174510.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x