Afgiftning er grundlaget for enhver vellykket terapi

Green spa tea in a glass cup, detox and relaxing warm drink

 

Udrensning og fasteperioder har i årtusinder været kendt som en forudsætning for et godt helbred og en god livskvalitet.

Ved en afgiftning er det vigtigt, at stimulere kroppens egne afgiftningsmekanismer, nemlig det lymfatiske system, mave-tarm systemet samt lever og nyrer.

En afgiftningskur bør være det første skridt ved enhver form for behandling af en kronisk sygdom, da det er centralt, at genaktivere kroppens egne afgiftningssystemer. Kroniske sygdomme og allergier er altid fulgt af et svækket immunsystem. Et godt funktionerende immunsystem kan blive skadet af bl.a. fordøjelsesproblemer, forurening, uvarieret kost og alderdom.

Indenfor den allernyeste forskning i forebyggelse af uhelbredelige sygdomme og “jagten” på det evige liv, har specielt amerikanske og franske videnskabsmænd påpeget, at tilbagevendende afgiftning af de vitale organer og bindevævet, er det mest centrale punkt.

Udrensning af bindevævet også kaldet ekstracellulær-rummet er centralt, da nerve-, lymfe og blodbanerne går gennem bindevævet, der fungere som en si før næringsstofferne optages i cellerne. Er denne “si” fuld af urenheder, bliver den cellulære optagelse naturligvis ikke optimal. Cellerne kan få dårlig næring, forkert information etc. Alt sammen faktorer, der ved vedvarende dårlig celleoptagelse, giver kroniske lidelser, celleforandringer og til sidst celleundergang.

Et renere bindevæv er derfor alfa og omega for en bedring af cellulære funktionsforstyrrelser.

Det er derfor altid vigtigt at stimulere:

  • Lever/galde funktionen og forbedring af fordøjelsen, specielt efter indtagelse af fed mad, nikotin og alkohol.
  • Nyrer og urinveje
  • Lymfestrømmen. Denne strøm er en central del af afgiftningen af bindevævet, da det er vigtigt at få affaldstofferne helt ud af kroppen

Detox-Kit® indeholder en kombination af tre forskellige homøopatiske miksturer.

Nux Vomica Homaccord®

Berberis Homaccord®

Lymphomyosot®

De tre præparater i Detox-Kit® udmærker sig hver især positivt ved at være klinisk dokumenterede (dobbelt blind eller multicentriske studier med op til 3.500 patienter), uden bivirkninger samt en billig og brugervenlig terapi.

De tre præparater i Detox-Kit® bør første gang tages på samme tid i omkring seks uger. Et Detox-Kit varer ca. tre uger. Derefter anbefales en 3-ugers kur hvert forår og evt. efterår.

Det centrale for enhver afgiftning er samtidig drænage af kroppen. Det vil sige at der bør drikkes mindst 2 – 3 liter vand hver dag.

Vores anbefaling er derfor, at man hver morgen tager en 1,5 liters flaske og fylder den med poste- eller kildevand. Derefter hældes 30 dråber af hvert af de tre præparater i Detox-Kit® i flasken. Bland ved at vende flasken et par gange, og indtag blandingen i løbet af hele dagen. Herved får man både væske og lægemidler som en konstant påvirkning gennem hele dagen.

I hele januar yder vi 10 % rabat på Detox-Kit til vores kunder.

 

 

Green spa tea in a glass cup, detox and relaxing warm drink

3 thoughts on “Afgiftning er grundlaget for enhver vellykket terapi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *