B-vitaminer med adaptogene urter

ginseng_0

B vitaminer spiller en afgørende rolle i en række centrale kropsfunktioner, herunder, energiproduktion, produktionen af røde blodlegemer, hjernefunktion og nervesystemets funktion. De har vist sig at forbedre hukommelsen og fokus, øge vaskularisering og vise fremragende antioxidant egenskaber.

B-vitamin komplex med adaptogene urter

Natur-drogeriet har udviklet en ny version af en standard b-vitamin tablet,  Super B-Complex.

Super B-Complex udgave giver højere værdier af alle otte essentielle B-vitaminer og er tilsat de adaptogene urter, Astragalus, Schisandra, Russisk rod og rosenrod. En perfekt kombination til nerver og stress.

Kombinationen giver en synergistisk blanding af nogle af kroppens vigtigste næringsstoffer. B-vitaminer er ekstremt effektive når de tages sammen, da de arbejder med hinanden for at understøtte en lang række biokemiske processer i kroppen.

De adaptogene urter har den egenskab, at de indeholder stoffer, der både er i stand til at stimulere og hæmme de samme funktioner, alt afhængigt det aktuelle behov.

En kombination af netop disse ting, beskytter og normaliserer af nervesystemet og er et godt supplement til den travle hverdag.

4 adaptogene urter

Læs mere om de forskellige urter, som er brugt i netop dette produkt.

Schisandra Chinensis
Eleutherococcus senticosus/Russisk rod
Rhodiola rosea
Astragalus membranaceus
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x