Badesalt og badeolie

badekar

Juhldal PSO Kur-badesalt no 1

Juhldal PSO Kur-Badesalt no 1 indeholder havets naturlige mineraler og sporstoffer. Genopretter hudens balance og fremmer ophelingsprocessen. Mange, der lider af tør, kløende og skællende hud, har stor glæde af saltbade. Kroppen har kun behov for mindre mængder af spor-elementer, men en mangel og dermed en ubalance, kan give en lang række problemer. Det er meget enkelt at modvirke manglen på et enkelt element, men mangler man flere af disse vigtige stoffer, kan det være kompliceret at rette op på. Havet indeholder en lang række elementer, som alle har betydning for vort velbefindende. De høje koncentrationer af de ønskede mineraler og sporstoffer i havvand har gjort det muligt at skabe et badesalt med alle de gavnlige virkninger, som naturen byder på.

Brugsanvisning ved brug i badekar

50 ml / 1 mål PSO badesalt tilsættes badevandet. Slap af i badet i mindst 15 minutter. Skyl kroppen over med lunkent vand. For særlig intensiv behandling undlades afskylning efter endt bad. Dup huden let med et håndklæde og lad PSO Kur-Badesalt virke natten over. Ekstra blødgørende virkning kan opnås ved at tilsætte badevandet PSO Kur-Badeolie no 1. Anvendes efter behov. For optimal beskyttelse og pleje af huden anbefales efterbehandling med creme eller lotion i PSO serien.

 

Brugsanvisning ved brug uden badekar

Har man ikke et badekar til rådighed, kan en skefuld PSO Kur-Badesalt no 1 opløses i varmt vand i en sprayflaske. Blandingen sprayes på kroppen evt efter brusebad, hvor huden er varm og modtagelig. Lad blandingen lufttørre på huden eller dup let med et håndklæde. Ønskes en lokal behandling af eksempelvis albuebøjninger, kan saltopløsningen duppes på med vat. Efterbehandling med creme, lotion eller olie i PSO-serien. Badesalt no 1 er også ideelt til fodbad og håndbad, som lokal behandling ved eksem på hænder og fødder.

400 ml vejledende pris 198,- Forhandles hos Matas og helsekostbutikker

 

Juhldal PSO Kur-badeolie no 1

Fremstillet af den fineste kvalitet af økologisk koldpresset ekstra jomfru olivenolie – helt uden tilsætningsstoffer. Ekstra hjælp og beskyttelse af den sarte og irriterede hud. PSO Kur-Badeolie – 100 procent ren økologisk olivenolie indeholder en række meget aktive stoffer med værdifuld virkning på vores hud. Disse stoffer er kun tilstede i de bedste kvaliteter af olivenolie.

Den sikreste måde at sikre denne gode kvalitet er, at benytte økologisk ekstra jomfru olivenolie, fordi den er underlagt streng kontrol hele vejen fra frugt til færdigvare. Det er ikke muligt at snyde. Et meget vigtigt og værdifuldt naturligt element i PSO Kur-Badeolie no1 er SQUALENE, som har afgørende betydning for hudens evne til at holde på fugt samt modvirke kløe og hudirritation.

Videnskabelige undersøgelser viser, at syg hud ikke producerer nok squalene. Faktisk har man hos patienter med tilbagevendende hudproblemer fundet, at niveauet af netop squalene falder i huden, umiddelbart inden et udbrud. Derudover indeholder olien bl.a. stærke antioxidanter, som er med til at forhindre tidlig ældning af huden. PSO Kur-Badesalt og olie no 1 kan anvendes til både børn og voksne.

 

Brugsanvisning

Tilsæt badevandet en passende mængde, ved brug af badekar, eller smør kroppen ind i PSO Kur-Badeolien før bad. Lad olien trænge ind i huden før badet. Olien kan ligeledes påsmøres særligt tørre og sarte hudområder efter bad. Det anbefales at kombinere behandlingen med PSO Kur-Badesalt no 1. 250 ml vejledende pris 149,- Forhandles hos Matas og helsekostbutikker.

 

6 thoughts on “Badesalt og badeolie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *