Bugfedt, barnløshed og graviditet

bugfedt

 

Der kan være utallige grunde til barnløshed, og undersøgelser af både manden og kvinden kan være nødvendig. Hvis årsagerne ikke kan findes af lægerne, og eventuel fertilitetsbehandling ikke virker i løbet af få forsøg, kan det være en god ide at opsøge en naturopath for at undersøge, om det er generelle ubalancer eller specifikke immunologiske eller hormonelle problemer, som ligger til grund for problemet.

Omega 3 har indflydelse på metabolisk syndrom, barnløshed og graviditet. Metabolisk syndrom. Et af de temaer, som optager redaktøren mest, for i min familie har vi i den grad arvet de gener, som styrer bugfedt, forkert omdannelse af sukker til fedt, og hvor kroppen er fuldstændig ligeglad med, hvor meget motion, vi dyrker.   Metabolisk syndrom er en stofskiftesygdom, som Gerry Reaven fra Stanford University beskrev i slutningen af 1980´erne. Man regner med, at op mod en tredjedel af befolkningen i vores del af verden er mere eller mindre ramt af metabolisk syndrom, og at endnu flere er ved at udvikle den. Metabolisk syndrom skyldes primært den dårlige kvalitet af råvarerne og for mange kulhydrater.

Det er især protein-fedtstoftypen, som rammes.

Metabolisk syndrom giver:

  • Æbleform
  • Forhøjet blodtryk
  • Forhøjet fedtindhold i blodet
  • Insulinresistens, hvor sukkerstoffer ikke kommer ind i cellerne
  • Følgevirkninger af insulinresistens som træthed, dårlig koncentration og øget sult
  • Øget risiko for diabetes 2

 

Af sundhedsmæssige årsager anbefales det, at kvinder med tajlemål over 80 cm og mænd med taljemål over 94 cm taber sig omkring maven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *