Clean Greens – den ultimative foryngelseskur

Vi kender alle effekten af manglende pleje og udluftning i boligen. Der gror mug i krogene, bakterier stortrives, facaden sprækker, og der kommer grimme fedtede pletter på de ellers bonede gulve.

Af Pernille Borg
Artiklen blev bragt i februar 2017 udgaven af magasinet sund-forskning.

 

Det samme sker med menneskets indre såvel som ydre, når vi ikke plejer og nærer kroppen jævnligt. Så lad os lægge hånden på hjertet og starte år 2017 med et løfte om at booste vores sundhed og hjælpe vores hårdt prøvede kroppe med at modstå stress, vira og kemiske belastninger fra hverdagens miljø.

Hvedegræs, spirulina og chlorella er de ”nye” grønne superfoods, der med et naturligt tårnhøjt indhold af vitaminer, mineraler og ikke mindst sunde proteiner renser, opbygger og forskønner både inventar og facade i vores allervigtigste bolig; nemlig kroppen.

 

Klorofyl, den helt store rengøringsmoppe!

Et af de mest kendte og meget fascinerende stoffer, som findes i alle tre superfoods, er klorofyl – det stof, der transpor-terer ilt rundt i planter. På samme vis styrker klorofyl iltoptagelsen og ilttransporten i vores blodbaner. På den måde er det med til at udrense kroppen og beskytte fedtstofferne i blodet mod oxidation; en tilstand, der øger risikoen for hjer-tekarsygdomme. Klorofyl afgifter leveren for tungmetaller og miljøgifte, stabiliserer både blodtryk og blodsukker – og med sit høje indhold af magnesium kan klorofyl endog booste fertiliteten.

Alle tre superfoods medvirker til at holde et basisk miljø i kroppen, noget der i sig selv er fordrende for en sund krop uden inflammationer. Det samme gælder for den basiske blodrensende brændenælde, der med sit høje indhold af flavonoider bekæmper betændelsestilstande i kroppen.

 

Hvedegræs, en sundhedsbooster mod ridser i lakken og slam i rørene

Ud over klorofyl kan hvedegræs blære sig med et indhold af alle vitaminer (dog ikke D), næsten hele mineralriget og ikke mindre end 21 aminosyrer, der hurtigt giver dig mere energi og vitalitet, et stærkere immunforsvar, en bedre fordøjelse samt flottere hud, hår og negle. Særligt højt er niveauet af de leverbeskyttende B-vitaminer samt de stærke antioxidanter; E-vitaminerne, der bekæmper alle de frie radikaler, vi dagligt udsættes for.

Sammen med andre guldkorn som grønkålsspirer, fennikelfrø, pebermynte, brændenælde, grøn te og ingefær udgør de tre superfoods ingredienslisten i PUKKA’s Clean Greens; et effektivt rengøringsmiddel til kroppen.

Som med alle PUKKAs særligt udvalgte ingredienser indeholder Clean Greens bæredygtigt producerede urter af den højeste økologiske kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *