Co2 neutrale nyheder til vaskemaskinen, den sure opvask og lidt under armene

God kemi i dåsen

 

Af Marianne Palm

 

Sund-forskning har fået lov til at afprøve nogle helt nye produkter

Her finder du små ark til vaskemaskinen, det gør dit tøj rent, så miljøet og vi ikke skal slæbe rundt på overflødigt vand. Det er alle glade for, ikke mindst vores natur, der bliver belastet af færre kilo lastbiler på vejene.

Produkterne er helt uden plastic, overflødige kemikalier, og alt kan nedbrydes nemt og let af moder Jord. Produkterne til rengøring er udviklet i Sverige, mens deodoranten er udviklet i England.

 

Til vaskemaskinen

Laundry sheets er et fint vaskemiddel i ark og derfor uden vand. Let at transportere (reducerer CO2) og let at dosere i vask. Til almindelig vask smider du blot et ark ind i vaskemaskinen pr. vask. Du kan også bruge arkene til vask i hånden. Plasticfri og plantebaseret.

 

Til den daglige opvask

Revolutionerende bar til din opvask, der sparer masser af CO2 og er sæbefri. Yderst effektiv og vasker dine glas, bestik osv. skinnende rene med en duft lemon grass. Den lille veganske sæbe er helt uden generende stoffer og er derfor også skånsom mod huden.

I “dot form” små dots mellem de enkelte statements?

 

Plasticfri, GMO-fri, håndlavet, vegansk, enzymfri, uden palmeolie, helt nedbrydeligt, også indpakningen, zero waste

 

Packshot

Bliver du svedig af alt det huslige arbejde, kan du blive velduftende igen med den helt naturlige deodorant, som er vegansk og med en duft af lækre, naturlige duftstoffer fra naturen.

Produkterne forhandles af din helsekostbutik. Det er så nyt på hylderne, at de måske lige skal bestille det hjem fra Helsam. Spørg dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *