De gode gamle mælkebøtter

mælkebøtte2-01

 

Både lever, galde, nyrer og hud får støtte af de saftige mælkebøttestængler med deres fine blomster, grønne blade og aflange rødder. Det gør den glade gule blomst til en værdifuld hjælper udi mange af de trængsler, vi har i moderne kroppe. Det var de gamle munke i klostrene, der først så værdien af en plante, som i dag mest betragtes som ukrudt.

 

Af Marianne Palm

 

Afgiftende

REGOPUR består af blade, blomster og rødder fra mælkebøtteplanten. Det er særligt på grund af sine bitterstoffer, at mælkebøtten er og har været skattet naturmedicin. Den er blevet sat i forbindelse med god fordøjelse, udrensningsprocesser og et deraf større velvære i kroppen og lindring af trætte og ømme led. Mælkebøttesaften er et alsidigt afgiftende produkt med rigtig mange anvendelsesmuligheder og kan være til glæde for alle med ubehag i kroppen.

 

ERFARINGER med REGOPUR, fermenteret mælkebøtteekstrakt

Med Bos egne ord: „Allerede efter tre til fire måneder med REGOPUR, fermenteret mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark, kunne jeg mærke store forbedringer. Jeg havde mindre ondt i kroppen, og smerter i hænder og fingerled forsvandt gradvist. Har nu været helt smertefri i mere end 12 år, fantastisk, og jeg har ingen bivirkninger.“

Marias erfaringer: Toppen af diffuse smerter har fortaget sig, og uroen ved sovetid er forsvundet. Derudover er Marias fordøjelse blevet mærkbart forbedret, og hun har mindre væske i kroppen.

Fannys egne ord: ”Fordøjelsen blev bedre allerede omkring uge tre. Der har været dage på det seneste, hvor jeg ikke har fået drukket mælkebøtteekstrakt, og det kan mærkes med det samme på min fordøjelse. Mine ledsmerter er også let forbedrede.”

 

MÆLKEBØTTEEKSTRAKT er måske lige præcis det, du står og mangler, for at din mave bliver mindre oppustet, og her kunne du prøve REGOPUR, fermenteret mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark, som indeholder mælkesyrebakterier, der hjælper dig til en god tarmflora og fordøjelse. Når din fordøjelse fungerer, vil du også mærke, at du føler dig mindre oppustet. Da mælkebøtten har et højt indhold af bitterstoffer, er den også kendt for at stimulere tre vigtige områder, når vi taler udrensning af affaldsstoffer: lever, galde og nyrer. Mælkebøtten er en glad giver til netop leveren, fordi den indeholder både de leverstimulerende egenskaber og den vanddrivende effekt – uden at skabe problemer med kaliumbalancen. Prøv en tremåneders kur, følg doseringen på dunken, eller sæt den op til det dobbelte, hvis du vil have mere turbo på udrensningen.

 

Støtteterapi

Mælkebøtteekstrakt kan være vigtig støtteterapi ved alle sygdomme, der er karakteriseret ved „ophobning af affaldsstoffer“ – et gammelt urteterapeutisk udtryk, som ikke altid er forklaret særlig fysiologisk, men her tæller erfaringerne til gengæld:

» Flere gigttyper og smerter fra gigt

» Led- og rygsmerter

» Hudsygdomme som fx eksem og uren hud

» Allergier, specielt fødevareallergier – og intolerance pga. sin virkning via galden på nedbrydning af maden

» Hovedpiner og migræne

» Galdeblæreproblemer (Obs! Forsigtig opstart ved galdesten!)

» Kan nedsætte forbruget af blodfortyndende medicin (derfor, tjek hyppigere end ellers med din læge om den rette dosering af medicin)

 

REGOPUR, fermenteret mælkebøtteekstrakt, er fermenteret med naturlige mælkesyrebakterier. Dette konserverer produktet, så ekstraktet kan sælges uden tilsætning af alkohol eller konserveringsmidler. Samtidig er ekstraktet ikke pasteuriseret, hvilket er med til at bevare de levende mælkesyrebakterier.

 

Læs bogen med Lotte Heise, og når Danmark åbner igen, kan du møde Lotte på en foredragsturné i samarbejde med Helsam.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *