Effektiv guldkur til huden

shutterstock_131722550

 

BNC 24K GOLD SKIN CARE Face Serum – med rent 24 karat guld, ægte caviar  og højt C-vitamin indhold

BNC 24K Gold Skin Care er en let absorberende serum med ægte 24 karat guldstykker/-flager, der magisk forsvinder ved påføring og efterlader huden blød og glat med en ungdommelig  glød. Det rene, naturlige guld i kombination med caviar og C-vitamin virker opstrammende, cellefornyende og øger blodcirkulationen, ligesom  fine linier, rynker og solskader formindskes.

Guld har igennem historien haft en mærkbar effekt på hudpleje – bl.a.  brugte Kleopatra efter sigende hver nat en ansigtsmaske af guld for at bevare sin velkendte skønhed. Fordelene ved anvendelsen af det naturlige, kostbare metal i hudplejeprodukter har vist sig at være mange og nye, positive forskningsresultater tilføjes konstant.

Dokumenterede fordele ved anvendelse af guldflager

De seneste tests fra det prestigefyldte Skin Test Institute i Schweiz viste bemærkelsesværdige resultater ved anvendelse af guld (24 karat) indenfor hudpleje. Guldet bevirker, at  huden fremstår  synligt forbedret i form af udstråling, elasticitet og fasthed. Endvidere reduceres tørre pletter og rynker.

 

Guld – værdiforøgelse til din hud

Guld er blandt et af de første metaller, som blev anvendt af mennesker. I mere end 6000 år er dette værdifulde og dermed yderst attraktive metal blevet brugt til fremstilling af smykker. Dette kan i vid udstrækning tilskrives, at det findes i naturen og at guldets unikke og smukke gyldne farve forbindes med solen, som forstærker guldets glans. I dag anvendes guld bl.a. også i den kulinariske og medicinske verden.

 

Fordelene ved anvendelse af rent guld til hudpleje:

1. Guld hjælper huden til at forbedre og stimulere cirkulation

2. Guld øger hudens udstråling og stimulerer dens celler

3. Guld forsinker nedbrydning af kollagen

4. Guld reducerer forekomst af fine linjer, rynker, solskader og pigmentering

5. Guld hindrer tidlig ældning af huden ved bekæmpelse af de frie radikaler

6. Guld giver huden en lysere teint

7. Guld forbedrer hudens elasticitet

9. Guld bekæmper acne og bruges til behandling af ardannelse ved at fremskynde helingsprocessen

10. Guld udjævner rynker og opstrammer huden

11. Guld lindrer inflammation

12. Guld behandler misfarvning af huden

 

Anvendelse:

24 K GOLD SKIN CARE påføres renset hud og masseres blidt på behandlingsområderne, indtil det er absorberet af huden. Efterfølgende kan creme eller make up evt. anvendes. Anbefales morgen og aften for optimalt resultat. For intensiv behandling doseres ekstra til natten. Oplev straks velværen og den synlige forbedring inden for kort tid.

24 K GOLD SKIN CARE er et naturprodukt fremstillet af Caviar og økologiske hvedekimspirer samt et højt indhold af A, C, D, B1, B6 vitaminer og hvid hawaiiansk ingefær som øger blodcirkulationen, samt ca. 20 andre meget aktive planteråvarer. Ud over den øjeblikkelige løftende effekt, er 24 K GOLD SKIN CARE  også langtidsvirkende.

I stedt for vand anvendes Aloe Vera. Tara fra Peru forhindrer udtørring af huden.

2 thoughts on “Effektiv guldkur til huden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *