En dansk pioner siger farvel og tak for denne gang ….

Aloe vera og hud

 

Er du passioneret bruger af aloe vera-produkter, er du med garanti stødt på Jesper Hummeluhr og hans kone, Susan, der i deres store arbejde gennem næsten 35 år har udbredt kendskabet til denne helt særlige plante gennem deres brand AVIVIR.

Af Marianne Palm

Planten, som er et bidrag til mere end lindring af brændte fingre på komfuret, var før i tiden ukendt for de fleste i Danmark, men det fik Jesper og Susan lavet om på. De var ikke blege for at dele ud af forskningen fra det store udland, og de var selv med i spidsen af den største internationale organisation IASC, der har stået for kvalitetssikring hele vejen. De har også deltaget i udviklingen af den aloe vera, de anvender, som kommer fra de vidtstrakte marker i Mexico, til de færdige produkter på de danske helsehylder.

I dag ved vi på grund af deres store samarbejde i udlandet bare så meget mere om plantens egenskaber, der strækker sig over de lange tarme, fra mundhule til endetarm, dens herlige støtte til huden sat sammen med de bedste ingredienser, hvor der opstår produkter til ethvert behov, lige fra skoldede skuldre til irriterede barnenumser.

Planten gror rigtig godt i tørre områder og på mange solrige kontinenter og hører nok til blandt en af de mest brugte planter, især til udvortes beskyttelse og problemstillinger.

De færdige produkter har såmænd altid været pæredanske

I store forseglede tanke er gelen fra de helt igennem analyserede aloe-planter landet i Danmark, hvor man inden afsendelsen har trukket gelen ud. Her i Danmark har det i mange år været et lige så kendt firma, DermaPharm, der har stået for sammensætning og produktudvikling sammen med Jesper Hummeluhr. Hvor han har stået allermest for kvalitetssikring af selve planten, har de i samarbejde tilsat de ingredienser, der gav mest mening, lige fra de rette solfiltre til æblekoncentrat i de store enliters flasker med 94 pct. aloe, som er en lise for hele fordøjelsen. Det gælder, hvad enten det handler om ro til den store overflade i tarmene til optimering af mavesækkens evne til at hjælpe maden på dens videre færd gennem hele systemet.
Det er også gelen, der viser sig at skabe en støtte til immunforsvaret, og det er ikke kun i fordøjelsens vægge, men ude i alle afkroge af vores kroppe, hele vejen ud til huden. Ved at anvende gelen indvortes og cremerne udvortes har man en glimrende mulighed for at få immunforsvaret til at makke ret, hvis det er udfordret. Indefra og ud. Udefra og ind, kunne godt være et slogan, der kunne have fulgt Jesper og Susan i 35 år.

Nu er det DermaPharm sammen med Retail Partner, der følger trop, men kender jeg Jesper ret, så er han ikke længere væk, end han altid er parat til en snak om aloe, om forskning og alt det, vi her på redaktionen sætter pris på.

Så jeg siger ikke farvel, men på gensyn. Farvel til 35 års vidensdeling, og goddag til DermaPharm og Retail Partner.

God tur fremad i livet, Susan og Jesper.

Marianne Palm

 

Solfaktorprodukterne til henholdsvis ansigt og krop findes i SPF 15 og 30. 70% Aloe vera understøtter hudens immunforsvar og beskytter bl.a. soleksem. Ansigts solprodukterne virker som Tan optimizer.

AVIVIR Aloe Vera After sun indeholder 90% Aloe Vera og Tosolin og hjælper med at bringe huden hurtigt tilbage til normal, modvirker solrynker og stimulerer melaninet i huden.

AVIVIR Aloe Vera After Sun Anti Age Face indeholder derudover virgin Baobab oil, som giver den fineste bløde hud.

AVIVIR Aloe Vera Gel Repair og Gel Spray anvendes til at køle og berolige småskader på huden ved irriterede barnenumser, sprukne brystvorter, solskoldning samt anden irriteret, kløende hud.

 

AVIVIR Aloe Vera kosttilskud er dokumenteret til at:

  • Hjælpe med at opretholde et normalt immunforsvar

  • Hjælpe med at fremme tarmens regelmæssighed og støtte tarmfunktionen

  • Bidrage til vedligeholdelse af hud og slimhinder.


Kapslerne er geniale til at have med på ferie – kan endda tages med hvis man kun har håndbagage.