Efterårets rescue-kit

 

 

Styrk kroppen nu og undgå efterårets infektioner. Pukka har styrket deres kosttilskudsserie med højere intensitet og lavere dagsdosis – en serie kaldet POW. Som alt andet hos Pukka er serien økologisk og udviklet ud fra ayurvediske principper. Læs her om de fem produkter, der er helt ideelle til efterårets snotnæse og ømme krop.

 

C-vitamin er stadig en vinder

C-vitamin kaldes for ascorbinsyre. Det er sandsynligvis det mest udforskede vitamin og det mest almindeligt kendte. C-vitamin er et stort aktiv for immunsystemet, og det beskytter imod virus, bakterier og andre uønskede mikroorganismer og deres giftstoffer. Det medvirker ved dannelsen af interferon, som beskytter cellerne ved virusangreb. Det forøger indholdet af hvide blodlegemer (fagocytter og neutrofile leucocytter) og fremmer dannelsen af antistoffer.

 

Den kendte Andrographis…

… i hvert fald i Indien. Andographis er immunstimulerende, febernedsættende, inflammationshæmmende og leverbeskyttende. Infektioner: Akutte og kroniske infektioner, svækket immunsystem, ormeinfektioner. Leveren: Leversygdomme forårsaget af toksiner eller infektioner. Lær Andrographis endnu bedre at kende lige her “Andrographis Paniculata“.

 

Stærke styrkende krydderier

Wholistic Trikatu er en blanding af tre økologiske ingredienser: ingefær, sort peber og lang peber (en variant fra Indien – Piper longum). Ingefær (Zingiber officinales) er desinficerende, sveddrivende, febernedsættende og slimdrivende. Urten anvendes til behandling af infektion og slim i luftvejene. Urten virker varmende og er velegnet i behandlingen af forkølelse, influenza mv.

 

Svampe til immunforsvaret

Mushroom Gold er er blanding af økologiske spiselige Maitake, Reishi og Shiitake svampe med NutrigestTM (Tang, Spirulina og Ingefær). Immunsystemet balanceres og styrkes. Læs hele artiklen “Betaglukaner – når immunsystemet skal aktiveres“.

 

Lindrende eliksir

En eliksir sprængfyldt med hyldebær (Sambucus nigra), manukahonning 14+, timian, anis, lakridsrod, peberrod, stærke krydderier og pebermynteolie. Den perfekte kombination der hjælper kroppen med at afværge angreb af virus ved forkølelse, influenza og hoste.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *